Αλ. Τζάτσου: Η 38χρονη καλλονή αρίστευσε με τα 19.150 μόριά της και τώρα θέλει θέση στην Ιατρική

Άλλη μία ιστορία επιτυχίας των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η Αλεξάνδρα Τζάτσου βρίσκεται ένα βήμα από το να εκπληρώσει ένα όνειρό της με καθυστέρηση 20 ετών!

Η 38χρονη μικροβιολόγος από την Κοζάνη συμμετείχε στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και συγκέντρωσε 19.150 μόρια, βαθμολογία ικανή να της χαρίσει μια θέση στην Ιατρική Σχολή, κάτι που δεν κατάφερε το 1998.

«Έχοντας ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο στη ζωή μου, αποφάσισα να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο. Πριν από δύο χρόνια γράφτηκα στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης κι έγινα κανονική μαθήτρια συμμετέχοντας στα πρωϊνά τμήματα του σχολείου. Ευτυχώς, οι εργοδότες μου με στήριξαν σε αυτή μου την προσπάθεια. Επέλεξα την απογευματινή βάρδια κι έτσι μετά το σχολείο πήγαινα κατευθείαν για δουλειά μέχρι τις εννέα το βράδυ» δήλωσε η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Τζάτσου αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Το ωράριο ήταν εξαντλητικό, έφευγα στις επτάμιση το πρωί και επέστρεφα στο σπίτι στις ενιάμιση το βράδυ. Κανονική μαθήτρια το πρωί και συνεπής εργαζόμενη από το μεσημέρι και μετά σ' ένα πολύ απαιτητικό περιβάλλον εργασίας. Μ' εγκατέλειπαν οι αντοχές μου. Έτσι, διάβαζα κανονικά το Σαββατοκύριακο».

Μετά το Πάσχα, όμως, αναγκάστηκε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών κι αντεπεξήλθε στον στόχο της χωρίς φροντιστηριακή βοήθεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ