Όπρα Γουίνφρεϊ: Η πλουσιότερη μαύρη του κόσμου και θεά των media, «βασίλισσα» της «Vogue» (Φωτό)

Τι λέει για την πολιτική, τον ρατσισμό και τον πριγκιπικό γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το τεύχος Αυγούστου της «Vogue», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου, έχει στο εξώφυλλό του την Όπρα Γουίνφρεϊ: η οποία μιλά για όλα όπως για την ενδεχόμενη ανάμειξή της στην πολιτική, τον ρατσισμό και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, καθώς για τον πριγκιπικό γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η «βασίλισσα» των media λέει πως «η πολιτική δεν είναι ένα καθαρό επάγγελμα» κι έτσι δεν νομίζει ότι μπορεί να υπάρξει σε αυτήν, απογοητεύοντας εκείνους που θα έβλεπαν θετικά μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για τον Λευκό Οίκο.

Όσον αφορά στα κινήματα κατά των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που δέχονται οι γυναίκες, η Γουίνφρεϊ είναι ξεκάθαρη: «Πολλοί μιλούν για "σκοτεινούς καιρούς". Εγώ, όμως, το βλέπω διαφορετικά. Δεν είναι θαυμάσιο που ξυπνάμε; Για χρόνια, οι γυναίκες υπέμειναν όλη αυτή την τρέλα».

Επίσης, η Όπρα Γουίνφρεϊ αναφέρθηκε και στο φόρεμα που φόρεσε στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο: «Δύο ημέρες πριν από τον γάμο κοίταξα το φόρεμα στο οποίο είχαμε καταλήξει με τη Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και της είπα: "Είναι λευκό, δεν μοιάζει με κρεμ". Ύστερα έψαξα στο Google: "Μπορείς να φορέσεις λευκό σ' έναν γάμο;" κι η απάντηση ήταν όχι. Στο τέλος, έγινε ροζ».

Στο εν λόγω εξώφυλλο, η Όπρα Γουίνφρεϊ φόρεσε τουαλέτες δια χειρός Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και κοσμήματα Buccellati.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ