Η δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο; Βρετανίδα νοσοκόμα κατηγορείται πως σκότωσε οκτώ βρέφη & αποπειράθηκε να δολοφονήσει άλλα έξι (ΦΩΤΟ)

Μία 28χρονη νοσοκόμα "υπεράνω πάσης υποψίας" συνελήφθη για την δολοφονία οκτώ νεογνών στη Βρετανία

Η Lucy Letby συνελήφθη χθες στο πολυτελές σπίτι της, από αστυνομικούς που ασχολούνταν με την έρευνα για τον θάνατο 17 νεογνών στο νοσοκομείο Countess of Chester του Cheshire.

Η 28χρονη νοσοκόμα φέρεται ως υπεύθυνη για τον θάνατο οκτώ νεογνών και την απόπειρα δολοφονίας άλλων έξι.

Οι συνάδελφοί της έχουν "πέσει από τα σύννεφα", καθώς η ξανθιά Lucy ήταν "υπεράνω πάσης υποψίας".

Έδειχνε μεγάλη αγάπη και ευαισθησία για τα παιδιά, δήλωνε αφοσιωμένη στο επάγγελμά της και συμμετείχε σε εκστρατείες για την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να δημιουργηθεί μία νέα μονάδα για βρέφη στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Όλα ξεκίνησαν όταν παρατηρήθηκε πως το ποσοστό θνησιμότητας βρεφών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ήταν υψηλότερο από το συνηθισμένο, 

Τον Μάιο του 2017, οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τον θάνατο 15 βρεφών, από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2016, στη μονάδα νεογνών του νοσοκομείου Countess of Chester.

(Photo: PA)

Η έρευνα έχει στο μεταξύ διευρυνθεί, στο πλαίσιο της οποίας εξετάζεται κατά πόσο ήταν ύποπτοι οι θάνατοι άλλων 17 βρεφών που σημειώθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ