Στην Εντατική ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος- Τι είπε ο αδελφός του

Με πνευμονία βαριάς μορφής νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο γνωστός δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με πνευμονία βαριάς μορφής.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση προσβεβλημένος, σύμφωνα με πληροφορίες, από τo λεγόμενo βακτήριο της λεγιονέλλας.

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί κατά τα τελευταία 24ώρα, παραμένει ωστόσο λόγω του κινδύνου επιπλοκών πολύ σοβαρή.

Το newpost.gr επικοινώνησε με τον αδελφό του δημοσιογράφου, τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος ανέφερε «Όλοι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε απο την καρδιά μας τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τη Διοίκηση του Ευαγγελισμού για την άψογη ιατρική φροντίδα που παρέχουν από την πρώτη στιγμή στον αδελφό μου. Μας συγκινούν ιδιαίτερα η συμπαράσταση και τα αισθήματα φιλίας κι αγάπης που μας εκφράζουν με κάθε τρόπο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Μάνου σ’ αυτές τις δύσκολες περιστάσεις και στη προσωπική δοκιμασία την οποία διέρχεται. Ο Μάνος είναι μαχητής, αγαπάει τη ζωή και ελπίζω ακράδαντα ότι θα βγεί νικητής κι από αυτή τη μεγάλη μάχη. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φίλοι και συνάδελφοι θα σεβασθούν απόλυτα την ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ