21 καλοκαιρινά σύνολα και ιδέες για να ντυθείτε κομψά & ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι!

 Τι καλύτερο από το να προετοιμαστείτε για τις καθημερινές, βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις σας για το φετινό καλοκαίρι! 

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για το καλοκαιρινό ντύσιμο είναι το σορτς. Πρόκειται για ένα ρούχο δροσερό και σαγηνευτικό που διατίθεται σε πολλά διαφορετικά στυλ.

Υπάρχουν αθλητικά, κομψά, σικ, αλλά και πιο ροκ σχέδια σε σορτς που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Ορισμένα είναι πολύ κοντά και άλλα φτάνουν μέχρι το γόνατο. Το πιο κλασσικό μήκος τους όμως είναι το κοντό, αλλά όχι καυτό σορτσάκι.

Ανάλογα με το σχέδιο σε σορτς που θα επιλέξετε μπορείτε να κάνετε καθημερινά καλοκαιρινά σύνολα ή πιο επίσημα ντυσίματα για γάμο ή βάπτιση.
Εντυπωσιακά όμως είναι και τα σύνολα με φούστα, μακριά ή κοντή. Πρόκειται για ένα πολύ θηλυκό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν θα μπορούσε να λείπει από το καλοκαιρινό μας ντύσιμο.

Φοριέται σε όλες τις περιστάσεις και μάλιστα υπάρχουν φούστες πασπαρτού. Τι σημαίνει αυτό; Φούστες που ανάλογα με το τοπ και τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε για να τις συνδυάσετε μπορούν να φορεθούν τόσο το πρωί στην βόλτα ή το γραφείο, όσο και στην βραδινή ή επίσημη έξοδο σας.

Πολύ αγαπητές είναι τα τελευταία χρόνια οι ψηλόμεσες φούστες που έχουν την ιδιότητα να κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται ψηλότερη. Πρόκειται για ένα σχέδιο που κολακεύει σχεδόν όλους τους σωματότυπους, αφού μπορεί να κάνει μια μέση να δείχνει λεπτή.

Από την άλλη μεριά, οι μίνι φούστες είναι πολύ εντυπωσιακές και σαγηνεύουν τους άνδρες. Μπορούν να αναδείξουν τα καλλίγραμμα πόδια σας, αλλά και την θηλυκή πλευρά σας.

Για τις γυναίκες όμως που προτιμούν τα παντελόνια, το καλοκαίρι την τιμητική τους έχουν το λευκό παντελόνι, η παντελόνα και το all time classic τζιν, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.


Το λευκό παντελόνι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, ακόμη και σε έναν γάμο ή μια βάπτιση. Συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα, αλλά και με printed τοπ και είναι άκρως καλοκαιρινό.

Το τζιν όμως φοριέται περισσότερο σε καθημερινό ή casual chic ντύσιμο. Επιλέξτε το στην βόλτα, την δουλειά ή τον καφέ, είτε στην βραδινή σας έξοδο με ένα όμορφο ψηλό πέδιλο.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ