Έκλεψε την παράσταση η Μέγκαν Μαρκλ με υπέροχη σικ καλοκαιρινή εμφάνιση στους αγώνες πόλο του Άσκοτ (φωτο)

Χαλαρή, δροσερή, και κυρίως συνέχεια χαμογελαστή, έδειξε σε όλους ότι η απόλυτη κομψότητα μπορεί να επιτευχτεί και με ένα απλό καλοκαιρινό look

 Την τελευταία φορά που ο Πρίγκιπας Χάρι συμμετείχε  στο Audi Polo Challenge στο Άσκοτ  όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στην τότε φίλη του Μέγκαν Μαρκλ.

Σήμερα η Μέγκαν είναι  η δούκισσα του Sussex  και εντυπωσίασε τους πάντες όταν έφθασε στο Ascot, Berkshire, για να για να παρακολουθήσει τον Πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να παίζουν πόλο  και να συγχαρεί τον άντρα της.

Οι  νεόνυμφοι της βασιλικής οικογένειας, συνοδεύονταν  από τους στενούς τους φίλους την Serena Williams και τον σύζυγό της Alexis Ohanian.

Η πανέμορφη σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Φορούσε ένα υπέροχο καλοκαιρινό φόρεμα της Shoshanna, Νeiman Marcusstrong. Το ρετρό αμάνικο, μίντι φόρεμα με διακριτικό καρό σε μπεζ απόχρωση  διάτρητες λεπτομέρειες και ζωνάκι  που τόνιζε τη μέση της, ήταν η καταλληλότερη επιλογή για την περίσταση.

Το συνδύασε με  δερμάτινα φλατ σανδάλια που έκλεψαν την παράσταση και  καπέλο panama. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό κότσο και δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα γυαλιά της.

Χαλαρή, δροσερή, και κυρίως συνέχεια χαμογελαστή, έδειξε σε όλους ότι η απόλυτη κομψότητα μπορεί να επιτευχτεί και με ένα απλό καλοκαιρινό look.

Ο πρίγκιπας Χάρι  και ο αδελφός του που έπαιξαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενθουσίασαν τους οπαδούς του πόλο με τις επιδόσεις τους όπως αναφέρει η Daily Mail.
Όλοι πέρασαν υπέροχα και απήλαυσαν στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ