Καστοριά: Πήγαν οι εφοριακοί να κάνουν έλεγχο στο κατάστημα και τους πλάκωσε στο ξύλο!

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι και οι περαστικοί από  το πρωτοφανές περιστατικό , βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλων της ΔΟΥ Καστοριάς για τα δεδομένα της πόλης

Σκηνές άπειρου κάλους εκτυλίχθηκαν στην Καστοριά όταν κλιμάκιο  εφοριακών από την ΔΟΥ Καστοριάς όταν πήγε να ελέγξει  κατάστημα εστίασης, συγκεκριμένα σουβλατζίδικο. 

 Ο ιδιοκτήτης επιτέθηκε   στους δυο εφοριακούς που  επιχείρησαν να ελέγξουν φορολογικά την επιχείρηση, με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για άγριο ξυλοδαρμο.

 Όπως αναφέρει  το kastoria365,  οι δυο εφοριακοί για να γλυτώσουν  από το μένος του καταστηματάρχη πήδηξαν από το παράθυρο,  ο Γολγοθάς τους ωστόσο συνεχίστηκε διότι τους κυνήγησε  και στον δρόμο.

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι και οι περαστικοί από  το πρωτοφανές περιστατικό , βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλων της ΔΟΥ Καστοριάς για τα δεδομένα της πόλης . 

Στη συνέχεια ο  οξύθυμος καταστηματάρχης επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο ενώ καταδιωκόταν από αστυνομικό που εκτελούσε περιπολία με το ποδήλατό του, έπεσε στο πεζοδρόμιο και τραυματίστηκε.

Αμέσως έφτασε στο σημείο περιπολικό το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ