Ζώδια: Καλό Σαββατοκύριακο και προσοχή στις εντάσεις και στις ανατροπές! - Ποιοι θα έχουν επιτυχία;

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 30/6 και 1/7 για όλα τα ζώδια

Η  αστρολόγος Άντα Λεούση στο oroskopos.gr  μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ:

Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν διαφορετικά, δεν κερδίζετε τίποτα. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μην ταυτιστείτε με ανθρώπους που δεν ξέρετε καλά και θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους. Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις, που σας αναλώνουν και σας ταλαιπωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, επειδή επιτρέπετε σε άλλους να σας καταπιέζουν. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μοιραστείτε ευθύνες και υποχρεώσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και μη τα φορτώνεστε όλα εσείς. Εάν θέλετε να πετύχετε χρησιμοποιήστε το λόγο σας, αλλά και τη διαίσθησή σας.

ΛΕΩΝ:

Κερδίστε καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δε συμφωνείτε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και εντυπωσιάστε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Κάντε αλλαγές μέσα στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον συναισθηματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ:

Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ότι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα.

ΙΧΘΥΣ:

Μην το βάλετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιο συνεργάτη σας, αποδειχθούν άκαρπες. Εάν κάποιοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους, απλά μην τους το επιτρέπετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ