"Σεισμός" στο παλάτι! - H Lady Colin αποκαλύπτει τις ερωτικές στιγμές της βασίλισσας Ελισάβετ την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον πρίγκιπα Φιλίπο (ΦΩΤΟ)

"Η νύχτα που θα θυμούνται όλοι"

Έγινε διάσημη στην τηλεόραση όταν έλεγε τρελά πράγματα για την διατροφική διαταραχή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τώρα άναψε νέες φωτιές στο παλάτι. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, πρώην συζύγου του γιου του δούκα του Άργκιλ, λόρδου Κόλιν Κάμπελ , μπήκε η βασίλισσα Ελισάβετ!

Στο νέο της βιβλό που τιτλοφορείται «Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ»,  αναφέρεται στην πρώτη νύχτα γάμου της βασίλισσας και του πρίγκιπα, αφήνοντας υπόνοιες πως πέρασαν μια νύχτα που θα θυμούνται για πάντα γιατί ακόμα και οι υπηρέτες το συζητούσαν.

Οι φίλοι της βασιλικής οικογένειας υπερασπίζονται την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκηπα Φίλλιπο, και  δηλώνουν εξαγριωμένοι μαζί της λόγω των εξωφρενικών πραγμάτων που αναφέρει για τη σεξουαλική ζωή του βασιλικού ζεύγους.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως το βιβλίο της «The Queen’s Marriage» είναι «επιδεικτικό», «κατασκευασμένο» και ανάξιο για δημόσια συζήτηση.

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ, πρώην διαγωνιζόμενη στο τηλεοπτικό ριάλιτι «I’m a Celebrity», ισχυρίζεται πως έγραψε ένα συγκλονιστικό  βιβλίο που ανοίγει ένα "παράθυρο" στην κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας και του συζύγου της.

Ο πρώην βασιλικός μπάτλερ Πολ Μπάρελ είπε στη Miroor: «Ο καθένας μπορεί να πει αυτούς τους ισχυρισμούς. Μπορείς να είσαι αληθινός, αξιόπιστος μάρτυρας της ιστορίας, μόνο αν είσαι εκεί. Η κυρία Κόλιν Κάμπελ δεν ήταν ποτέ παρούσα σε κανένα από αυτά τα περιστατικά. Γράφει για τη βασίλισσά μας, την αρχηγό της Εκκλησίας μας, χωρίς να τη γνωρίζει. Γράφει για κάποιον με τον οποίο δεν είναι εξοικειωμένη. Ήμουν δίπλα της και έζησα μαζί της για 11 χρόνια και μπορώ να σας πω ποια είναι η βασίλισσα. Είναι μια καλή, ευγενική, χριστιανή κυρία και δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα γι’ αυτήν. Έχει κερδίσει τον σεβασμό μας ως έθνος».

Η 68χρονη λαίδη λέει πως το ζευγάρι το 1947 είχε μια νύχτα που πρέπει να τη θυμούνται γιατί ακόμη και οι σερβιτόροι το συζητούσαν όπως αναφέρει η Daily Mail

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ο δούκας αναφέρθηκε στη βραδιά εκείνη συζητώντας με έναν φίλο του, τον Ντέιβιντ Μάικλ Μόλμπατέν. Λέγεται πως είπε σε έναν άλλον εξάδελφο ότι η βασίλισσα ήταν «όμορφη».

Η συγγραφέας, που έγραψε ένα εξαιρετικά επιθετικό βιβλίο που ισχυριζόταν ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε βουλιμία, δήλωσε πως ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει μια αδυναμία στις γυναίκες, αλλά επιμένει πως δεν απάτησε ποτέ τη βασίλισσα.

Όπως έγραψε: «Από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα, περιβάλλεται από ελκυστικές και όμορφες γυναίκες. Είναι ανυπόμονος, είναι αξιωματικός του ναυτικού». Ωστόσο, ισχυρίστηκε πως η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είχε πει κάποτε πως ο Φίλιππος είχε μία σχέση που αναστάτωσε την αδερφή της.

Και συνέχισε: «Αγαπά τη συντροφιά όμορφων γυναικών. Του αρέσει να φλερτάρει. Δεν ξέρω κανένα όμορφο κορίτσι με το οποίο να μην έχει φλερτάρει. Έχει φλερτάρει μαζί μου στο παρελθόν. Ποτέ δεν είπε κάτι που να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Μπορεί να πει: ‘Είσαι πολύ όμορφη απόψε’, αλλά φλερτάρει. Τη βασίλισσα δεν την ένοιαζε καθόλου.

Του είχε δώσει την άδειά της να έχει Cavalier Servente – όπου μπορείς να κάνεις φιλίες με το αντίθετο φύλο. Για τον Φίλιππο ήταν σαν τα κατοικίδια ζώα, ήταν τα παιχνίδια του. Μάλιστα τις αποκαλούσε συμπαίκτες του και έκαναν μαζί του διάφορες δραστηριότητες, όπως οδήγηση με την άμαξα και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Είναι ένας εποικοδομητικός τρόπος να τον κρατά απασχολημένο».

Αν και η συκοφάντης συγγραφέας χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο της οικογένειας της βασίλισσας Λίλιμπετ, δεν είναι καν κοντά στη βασιλική οικογένεια, λένε οι ειδικοί.

Η σχολιάστρια και συγγραφέας Τζούντι Γουέιντ δήλωσε στη Sun: «Δεν έχω δει ποτέ τη λαίδη Κόλιν Κάμπελ με μέλος της βασιλικής οικογένειας».

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ