Αποχώρησε από το Survivor ο Γιάννης Τσίλης - Δάκρυα στην ομάδα των διάσημων (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την άλλη πλευρά στην ομάδα  των Μαχητών, ο Νικόλας Αγόρου είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει που κατάφερε να παραμείνει

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό ήρθε μια αποχώρηση- έκπληξη στο Survivor, εκτός παιχνιδού βρέθηκε ο Γιάννης Τσίλης. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως βάση της κατάταξης που είχε διαμορφωθεί από την 48ωρη ψηφοφορία του Survivor από το παιχνίδι αποχωρεί ο δημοφιλής παίκτης. Η ατομική ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο φαίνεται πως καθόρισε τα πράγματα στο Survivor. Αφού ο Ηλίας Γκότσης κερδίζοντας τη μία από αυτές κατάφερε όχι μόνο να μην βγει όλη η ομάδα των Μαχητών υποψήφιοι, αλλά εν τέλει και να παίξει σημαντικό ρόλο με την επιλογή του να βγάλει υποψήφιο τον Γιάννη Τσίλη.

Μπορεί ο Πάνος να μπήκε στο παιχνίδι 2 μήνες μετά από τους υπόλοιπους παίκτες και ο Νικόλας Αγόρου να έχει γίνει πολλές φορές δέκτης αρνητικών σχολίων, ωστόσο και οι δύο κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι, με τον Γιάννη Τσίλη να βρίσκεται εκτός λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους και να σωθούν από την ψηφοφορία στο Συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε. Ο Νικόλας Αγόρου ήταν το πρόσωπο που βγήκε από την κάλπη μετά την ψηφοφορία των παικτών στο συμβούλιο του Survivor. Η Μελίνα Μεταξά ψήφισε τον μοναδικό άλλο παίκτη που μπορούσε από την αντίπαλη ομάδα των Μαχητών, δηλαδή τον Πάνο Θεοδώρου. Με τη σειρά του ο Ηλίας Γκότσης έδωσε ως υποψήφιοι προς αποχώρηση τον άντρα της αντίπαλης ομάδας που θεωρεί ισχυρό, τον Γιάννη Τσίλη.

Οι Διάσημοι σάστισαν με την ανακοίνωση του ονόματος του Γιάννη Τσίλη. Ο αποχαιρετισμός ήταν δύσκολος με την Κατερίνα Δαλάκα να του λέει να μην φύγει και την Βιργινία Δικαιούλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

"Φεύγω πάρα πολύ γεμάτος από αυτό το παιχνίδι. Δεν κρατάω το γεγονός ότι φεύγω λίγο πριν το τελικό, κρατάω το γεγονός ότι φεύγω πολύ μετά την έναρξη", δήλωσε ο Γιάννης Τσίλης.

Από την άλλη πλευρά στην ομάδα  των Μαχητών, ο Νικόλας Αγόρου είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει που κατάφερε να παραμείνει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ