Η Apple βρήκε την λύση για να πολεμήσει το καθισιό- Αρρώστια του αιώνα! Όλοι δουλεύουν όρθιοι (ΦΩΤΟ)

«Αν στέκονται για λίγο και μετά κάθονται, εναλλάξ, βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα ζωής τους... Είναι πολύ καλύτερο από το να κάθονται όλη μέρα σε ένα γραφείο» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Έναν τρόπο να βοηθήσει τους εργαζόμενους στην Apple να βελτιώσουν την υγεία τους αναζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Tim Cook.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg ο Cook δήλωσε πως "το καθισιό είναι ο νέος καρκίνος".

Όπως ανέφερε το να στέκονται όρθιοι οι εργαζόμενοι είναι πολύ σημαντικό για την υγεία τους, έτσι οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Apple Park, όπου εργάζονται 12.000 άτομα, έχουν "όρθια γραφεία" για κάθε εργαζόμενο.

«Αν στέκονται για λίγο και μετά κάθονται, εναλλάξ, βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα ζωής τους... Είναι πολύ καλύτερο από το να κάθονται όλη μέρα σε ένα γραφείο» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στον Ντέιβιντ Ρούμπενσταϊν.

Η πρωτοβουλία αυτή της Apple έρχεται σε μία εποχή που ολοένα και περισσότερες εταιρείες στις ΗΠΑ προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον καθιστικό τρόπο ζωής, που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα.

Τα "όρθια" γραφεία είναι μόνο ένα από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι στο Apple Park.

Η έδρα της εταιρείας στο Cupertino της Καλιφόρνια έχει, επίσης, μονοπάτια πεζοπορίας, υπαίθριους χώρους για να παίρνουν οι εργαζόμενοι τον αέρα τους, καθώς και γυμναστήριο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ