Βίντεο: Η στιγμή που ο Sting σκουπίζει τη σκηνή στο Ηρώδειο μετά τη μπόρα - Το κοινό τον κατάχειροκροτεί

Μάγεψε το κοινό σε δύο Sold out συναυλίες

Ο Sting βρέθηκε στη σκηνή του Ηρωδείου για δύο προγραμματισμένες συναυλίες και μάγεψε το κοινό . Η πρώτη συναυλία δόθηκε την Παρασκευή και η δεύτερη το Σάββατο.

Η χθεσινή νεροποντή προκάλεσε την καθυστέρηση της έναρξης της συναυλίας αλλά και ένα πρωτότυπο περιστατικό το οποίο έκανε το κοινό να αποθεώσει τον γνωστό τραγουδιστή.

Την ώρα που γινόταν η προσπάθεια να ετοιμαστεί η σκηνή μετά την καταιγίδα, ο Sting βγήκε με μια σκούπα στο χέρι και καθάριζε τα νερά. Το αποτέλεσμα ήταν το κοινό να ξεσπάσει σε

ασυγκράτητα χειροκροτήματα και ζητωκραυγές και ο Sting να απαντήσει σεμνά με μια υπόκλιση.  Μερικοί από τους παρευρισκόμενους, κατέγραψαν τον τραγουδιστή την ώρα που σκούπιζε το χώρο. 

Οι δύο συναυλίες του Sting ήταν Sold out. O Sting εμφανίστηκε στο κατάμεστο Ηρώδειο μαζί με τον Τζαμαϊκανό τραγουδιστή Shaggy, στο πλαίσιο περιοδείας  για την προώθηση της κοινής δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο  «44/876», το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα  οι δύο καλλιτέχνες. 

 Στη σκιά της Ακρόπολης , ο 67χρονος Sting αποθεώθηκε τραγουδώντας τις επιτυχίες του από την μακρόχρονη πορεία του:  «Englishman in New York», «Message in a Bottle», «Fields of Gold», «Shape of my heart», «So lonely», «Roxanne», «Desert Rose», «Every breath you take»,  «Fragile» .

«Ευχαριστώ τον Θεό για την Ελλάδα επειδή μας δείξατε τον δρόμο . Έχετε δείξει πώς να αντιμετωπίζετε τους πρόσφυγες όταν άλλοι άνθρωποι κατασκεύαζαν τείχη. Όταν έπαιρναν τα παιδιά από τις μητέρες τους και τα έβαζαν σε κλουβιά, ενεργήσατε με συμπόνια, γενναιοδωρία και κοινή λογική. Επειδή οι λεγόμενοι ηγέτες μας, μια θλιβερή παρέλαση δειλών, δεν έχουν τις λύσεις. Η δημοκρατία ξεκίνησε εδώ στην Ελλάδα, μας δείξατε πώς να γίνουμε και πάλι πολιτισμένοι» ανέφερε ο Sting στην εκδήλωση την οποία οργάνωσε η Διεθνής Αμνηστία και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με αφορμή την προσφορά του έργου στη Διεθνή Αμνηστία από τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, Σοφία Βάρη, για να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στους λαούς όλου του κόσμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ