Γιώργος Χρανιώτης: Παντρεύτηκε την κούκλα αγαπημένη του στην Τήνο- Η προετοιμασία, οι Survivor καλεσμένοι & η ρομαντική τελετή (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί που γνωρίστηκε πριν από μερικά χρόνια, στην Τήνο

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη του χορεύτρια, Γεωργία Αβασκαντήρα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου χθες το απόγευμα, σε μία πολύ ρομαντική τελετή, στην όμορφη Τήνο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης, ενώ εκτός από τις οικογένειες των νεονύμφων το "παρών" έδωσαν και πολλοί καλοί φίλοι, ηθοποιοί, αλλά και πρώην συμπαίκτες του γαμπρού στο "Survivor".

Την όμορφη νύφη, μάλιστα, πήγε στην εκκλησία ο Ντάνος, με ένα κόκκινο τρίκυκλο, ενώ ο γαμπρός επέλεξε χαλαρό λουκ για την ημέρα, ενώ φόρεσε και σανδάλια!

Η μόλις 23 ετών Γεωργία έλαμπε από ευτυχία μέσα στο ρομαντικό νυφικό της, ενώ ο Γιώργος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα μόλις συναντήθηκαν έξω από το εκκλησάκι.

Η στενή φιλή του ζευγαριού, Ρούλα Ρέβη, ανέβασε φωτογραφίες από την προετοιμασία της νύφης, ενώ και ο γαμπρός μοιράστηκε ένα βίντεο λίγες ώρες πριν τη γαμήλια τελετή.

Όλοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στο ερωτευμένο ζευγάρι και γλέντησαν στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ