Ο Σπύρος Σούλης συμβουλεύει: Με αυτές τις 6 ιδέες διακόσμησης το σαλόνι σας θα δείχνει υπερπολυτελές!

Όλοι περνάμε πολύ χρόνο στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Χρόνο στο σαλόνι σας περνάνε και οι καλεσμένοι σας και αυτός είναι ένας λόγος που σας κάνει να θέλετε να το κάνετε να δείχνει ακόμα πιο προσεγμένο και πολυτελές.

Δείτε πώς με μερικές απλές κινήσεις θα μεταμορφώσετε ένα «βαρετό» σαλόνι στο πιο όμορφο και στιλάτο χώρο.

Κρεμάστε μεγάλα έργα τέχνης Δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας ακόμα κι αν δεν είναι ακριβά. Βάζοντας ένα μεγάλο έργο τέχνης σε κάποιον τοίχο στο σαλόνι σας δημουργείτε τον παράγοντα «wow». Με λίγα λόγια θα προκαλείτε τον θαυμασμό σε όποιον μπαίνει στον χώρο σας.

Απλοποιήστε το στιλ του σαλονιού σας Ένα σαλόνι με πολλά διακοσμητικά μπορεί να δείχνει ακατάστατο και ανοργάνωτο χωρίς πραγματικά να είναι. Αντιθέτως εσείς θέλετε να δείχνει στιλάτο και σοφιστικέ. Κρατήστε σε αυτό μόνο τα πιο όμορφα διακοσμητικά και αποφύγετε οτιδήποτε περιττό.

Καμουφλάρετε την τηλεόραση Μια τηλεόραση, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν δημιουργεί καλή εικόνα σε ένα κατά τα άλλα στιλάτο καθιστικό. Καμουφλάρετε την τηλεόρασή σας φτιάχνοντας μια gallery στον τοίχο γύρω από αυτήν. Παρόλο που δεν θα εξαφανιστεί εντελώς θα μπερδευτεί με τα έργα τέχνης και δεν θα είναι τόσο εμφανής στο μάτι.

Βάλτε ένα μικρό αγαλματάκι στον χώρο σας Τοποθετήστε ένα στοιχείο στο σαλόνι σας με σχηματικό ενδιαφέρον. Μια μοναδική σιλουέτα θα κεντρίσει τα βλέματα και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αντί για αγαλματίδιο μπορείτε να βάλετε σε κάποια γωνιά ένα ιδιαίτερο coffee table ή μια διαφορετική καρέκλα.

Βάλτε λίγη ιστορία στο σαλόνι σας Κάντε τον χώρο σας να δείχνει πιο σοφιστικέ βάζοντας κάτι παλιό σε αυτόν. Όσο πιο παλιό είναι το αντικείμενό σας -μπορεί να είναι ένα vintage coffee table ή ένας παλιός καθρέφτης- τόσο το καλύτερο, όπως αναφέρει το spirossoulis.com.

Συνδυάστε πολλές υφές μαζί Χαρίστε στον χώρο σας ένα πολυτελές λουκ. Αναμείξτε υφές όπως είναι το μέταλλο, το γυαλί, το ξύλο και το δέρμα και δημιουργήστε ένα πολύ «δυνατό» αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ