Έτοιμος για γάμο ο Αλέξης Τσίπρας: "Θα κάνω πρόταση γάμου στη Μπέτυ" είπε στον Καμμένο ... Ο διάλογος

Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει και να καμαρώνει τον Αλέξη Τσίπρα.

Για πρώτη φορά με γραβάτα εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Ζάπειο,  στο πλαίσιο ενός… στοιχήματος όπως είπε και κατάφερε όχι μόνο να γίνει θέμα πολλών συζητήσεων αλλά να αποσπάσει και το θαυμασμό της ωραίας συντρόφου του Μπέτυς η οποία τον κοίταζε γεμάτη καμάρι και .... έλιωνε.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα κατάφερε και εκείνη να κλέψει της εντυπώσεις , ντυμένη με ένα υπέρκομψο λευκό σύνολο που της πήγαινε πολύ. Σε όλη τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των ΚΟ των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, η Μπέτυ Μπαζιάνα χαμογελούσε και συχνά χειροκροτούσε τον Αλέξη Τσίπρα ενώ στο βλέμμα της φαινόταν ότι τον καμαρώνει.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι μαζί πολλά χρόνια και σε όλη την διάρκεια της σχέσης τους εκείνη δεν έπαψε στιγμή να στηρίζει τις επιλογές και τους αγώνες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Μάλιστα η Μπέτυ Μπαζιάνα εγκατέλειψε την καριέρα της  ως ηλεκτρολόγος μηχανικός  όταν χρειάστηκε να στηρίξει τη σταδιοδρομία του  προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια να μεγαλώσει τα παιδιά της -ο πρώτος γεννήθηκε το 2010, ο δεύτερος το '12.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις ομιλίες, σε «πηγαδάκι» του Αλέξη Τσίπρα, με τον Πάνο Καμμένο, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Καμμένος: Σου παει πολύ η γραβάτα

Τσίπρας: Έτσι πιστεύεις; Είμαι έτοιμος να κάνω πρότραση γάμου στην Μπέτυ

(Η Μπαζιάνα έσκασε στα γέλια, του έλεγε «σταμάτα, σταμάτα»)

Τσίπρας: Ναι είμαι ετοιμοις να της κάνω προταση γάμου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ