Οι "κόκκινες" Περιστέρα , Ρένα και Αχτσίογλου στο λευκό της γιορτής- Τι φόρεσαν οι κυρίες στο Ζάπειο (ΦΩΤΟ)

Και οι τρεις κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρκομψες

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Ζάπειο  η κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μετά τη συμφωνία του Eurogroup για το ελληνικό χρέος.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Αίθριο του Ζαππείου, φορώντας κόκκινη γραβάτα συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα. Δεν ήταν μόνο η εμφάνιση του πρωθυπουργού που σχολιάστηκε έντονα καθώς εμφανίστηκε φορώντας για πρώτη φορά γραβάτα, αλλά και η κομψή εμφάνιση της συζύγου του , η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα υπέρκομψο καλοκαιρινό λευκό σύνολο που την κολάκευε πολύ. Η Μπέτυ Μπαζιάνα τείνει να αναδειχθεί στην πιο κομψή σύζυγο πρωθυπουργού καθώς με τις άψογες στυλιστικές επιλογές της, τραβάει κάθε φορά τα βλέμματα πάνω της.

Στο λευκό ποντάρισε και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα πολύ κομψό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Ενώ η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, προτίμησε ένα κουστούμι στις αποχρώσεις του μπλε (Marine), το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ. Και οι τρεις κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υπέρκομψες και σωστά για την περίσταση ντυμένες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ