«Survivor»: Αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου - Τι ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες (Βίντεο)

Νέα αλλαγή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το χθεσινό (21/06) Συμβούλιο του Νησιού επιφύλασσε μια αλλαγή στους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor».

Η Εύη Σαλταφερίδου αποχώρησε από το παιχνίδι κι έτσι η ομάδα των «Μαχητών» έμεινε μόνο με τρεις άνδρες.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ που είχα την ευκαιρία να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Που έζησα και στις δύο ομάδες, που ξεπέρασα τον εαυτό μου σε κάποια πράγματα. Γενικότερα για όλα όσα έχω πάρει από εδώ μέσα, που γνώρισα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Από τον καθένα έχω πάρει κάτι σίγουρα φεύγοντας. Χαίρομαι που το έχω ζήσει… Χαίρομαι που φεύγω σε μια φάση που έχω δείξει κάποια πράγμα αγωνιστικά, που εμένα με ενδιέφερε πάρα πολύ σαν άνθρωπο» ανέφερε η Εύη Σαλταφερίδου κατά την αποχώρησή της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, λόγω του ότι οι «Μαχητές» δεν έχουν πλέον κάποια γυναίκα στην ομάδα τους, ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. Από το επεισόδιο της Κυριακής 24 Ιουνίου και μετά, οι άνδρες θα τίθενται αντιμέτωποι με άνδρες κι οι γυναίκες των «Διάσημων» (Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια) θα αγωνίζονται μεταξύ τους.

Δείτε τι έγινε στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ