Στη μισή χώρα ηλιοφάνεια, στη μισή βροχές και καταιγίδες

Η ημερήσια πρόβλεψη.

Ο καιρός, σήμερα (22/06), παραμένει αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά, στην ηπειρωτική χώρα, είναι πιθανόν να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και καταιγίδες.

Αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 14 έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά της Κρήτης, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδικά αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 18 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανή βροχή από το απόγευμα. Το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ