Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του Παντελή Δουρουντάκη - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η υπόθεση της εξαφάνισης και της δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά πήρε νέα τροπή.

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες (19/06) δύο δράστες, αδέλφια 44 και 39 ετών, ύστερα από πολύμηνη και συντονισμένη έρευνα.

Σε βάρος των συλληφθέντων, όπως αναφέρει το neakriti.gr, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Προσήχθη, δε, κι ένα τρίτο άτομα.

Τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν, σήμερα (20/06), στον Εισαγγελέα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες, τα  σπασμένα τζάμια από το αυτοκίνητο του 70χρονου θύματος, καθώς και ο εργαστηριακός έλεγχος άλλων ευρημάτων ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Σφακίων στις 7 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει: «Συνελήφθησαν, χθες (19.06.2018), ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα πολύμηνης, συνδυαστικής και μεθοδευμένης αστυνομικής έρευνας, της ανωτέρω Υπηρεσίας σχετικά με την εξαφάνιση 70χρονου ημεδαπού την 07.03.2018 από περιοχή του Δήμου Σφακίων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ