Ο Εμανουέλ Μακρόν κι οι παραξενιές του: «Διάβασε, βρες δουλειά, κάνε επανάσταση και λέγε με "Πρόεδρο"» είπε σε παιδί που του ζήτησε selfie (VIDEO)

Τι εξόργισε τον Γάλλο Πρόεδρο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επισκφθηκε το Mont Valerien, στο Παρίσι, όπου χιλιάδες μέλη της Γαλλικής Αντίστασης εκτελέσης και φρόντισε να δώσει μαθήματα καλής συμπεριφοράς.

Όταν ένα νέο παιδί ζήτησε από τον Γάλλο Πρόεδρο να βγάλουν μια selfie, έκανε το λάθος να τον αποκαλέσει «Manu» (εκ του «Emmanuel»).

Τότε ο Μακρόν του είπε σε έντονο ύφος: «Όχι, όχι, όχι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Είσαι σε μια επίσημη τελετή και πρέπει να συμπεριφέρεσαι αναλόγως. Μπορεί να κάνεις τον ανόητο, αλλά σήμερα είναι η ημέρα της "Μασσαλιώτιδας", επόμενως μπορείς να με αποκαλείς "Κύριε Πρόεδρε" ή "Κύριε"».

Ο Γάλλος Πρόεδρος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και, σύμφωνα με τον «The Guardian», τόνισε: «Την ημέρα που θα θελήσεις να αρχίσεις μια επανάσταση, πρώτα πρέπει να μελετήσεις, ύστερα να βρεις μια δουλειά ώστε να μπορείς να τρέφεσαι κι ύστερα έχεις το δικαίωμα να δίνεις μαθήματα σε άλλους».

Το παιδί το μόνο που ψέλλισε ήταν: «Συγγνώμη, κύριε Πρόεδρε».

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ