Κινηματογραφική απόδραση τα ξημερώματα από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης- Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών Αλβανών κακοποιών

Απόδραση βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία τα ξημερώματα στην Αργυρούπολη!

Τρεις Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι κρατούνταν σε κελί του Αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης, αναμένοντας την μεταφορά τους στον Ανακριτή για την απολογία τους, απέδρασαν σήμερα τα ξημερώματα.

Η συμμορία εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και συνελήφθησαν πέντε άτομα, τα τρία από τα οποία κατάφεραν να αποδράσουν από το Αστυνομικό Τμήμα.

Πρόκειται για τα μέλη της σπείρας των αναρριχητών διαρρηκτών έχουν διαπράξει πάνω από 70 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως όμως των Βορείων και Νοτίων προαστίων και τελικά κατάφεραν να διαφύγουν από... την τουαλέτα!

Η τουαλέτα επικοινωνεί απευθείας με τα συγκεκριμένα κελιά. Κατάφεραν λοιπόν να κόψουν με άγνωστο εργαλείο το παράθυρο του κελιού τους, που επίσης με άγνωστο τρόπο προμηθεύτηκαν, δημιουργώντας μία τρύπα 30x30 εκατοστών και καθώς είναι υπερβολικά λεπτοί, να χωρέσουν και να πηδήξουν από το 1ο όροφο στο κενό, από ένα ύψος 7-8 μέτρων!

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Έγιναν αντιληπτοί μισή ώρα μετά τις 6 το πρωί από τον εξωτερικό σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος που τους κατεδίωξε, δίχως όμως να προλάβει να τους ακινητοποιήσει με αποτέλεσμα να καταφέρουν να διαφύγουν, τρέχοντας, όπως αναφέρει το news247.gr.

Πλέον, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ αναμένονται και διοικητικές κυρώσεις σε βάρος όσων είχαν υπηρεσία το βράδυ στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα και ειδικά σε βάρος εκείνου που είχε επιφορτιστεί με την περιφρούρηση των κελιών και βεβαίως μέρος της εσωτερικής έρευνας που θα ακολουθήσει είναι και το πώς κατάφεραν οι κρατούμενοι να έχουν στην κατοχή τους κάποιο είδους εργαλείο που τους βοήθησε να κόψουν τα κάγκελα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ