Συνελήφθη στην Πεντέλη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Αυτή την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Έπειτα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή της Πεντέλης, συνελήφθη σήμερα, περίπου στις 8 το πρωί ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, από άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Αυτή την ώρα, ο βουλευτής που διεγράφη από την Χρυσή Αυγή κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο Μπαρμπαρούσης διέφυγε με το βουλευτικό του αυτοκίνητο μετά τις προκλητικές δηλώσεις του στο Κοινοβούλιο, όπου είχε καλέσει τις ένοπλες δυνάμεις σε πραξικόπημα. «Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο... Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες...» είχε πει χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο Μπαρμπαρούσης.

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβίασε τα σήματα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν το βράδυ της Παρασκευής, στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα όσα είπε στη Βουλή.

Όπως έγινε γνωστό, δε, από την αστυνομία, ο Κ. Μπαρμπαρούσης δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα αστυνομικών της τροχαίας να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου και στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει με το βουλευτικό όχημα από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν, με αποτέλεσμα να ασκηθεί και νέα ποινική δίωξη σε βάρος του, λόγω αυτών του των ενεργειών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ