Από σύντροφοι, δυο ξένοι- Όταν η σχέση "αποτυγχάνει" & το ζευγάρι αποξενώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως ξαφνικά δυο σύντροφοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν γίνει δύο ξένοι. Ποια λάθη κάνουν και γιατί επιλέγουν τη σιωπή από την επικοινωνία;

Πολύτιμες συμβουλές και απαντήσεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις αιτίες αποτυχίας που επίκειται στη σχέση ενός ζευγαριού, έδωσε η οικογενειακή σύμβουλος,  κ. Ιωάννα Φουστανάκη, καλεσμένη στην εκπομπή Ανδριανή, της ΚΡΗΤΗ TV. 

H κ. Φουστανάκη ανέλυσε τα δεδομένα που επικρατούν στις σχέσεις εν έτη 2018 και τι μπορούμε να κάνουμε για να μην αποξενωθούμε από τον άνθρωπο που μέχρι χθες αγαπούσαμε και λατρεύαμε, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

«Η επιλογή της σιωπής είναι μια βολική επιλογή ,στην αντιμετώπιση του προβλήματος και αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι οι σύζυγοι γίνονται, τυπικά, συγκάτοικοι στο δύο σπίτι με πολλά αρνητικά επακόλουθα. Όμως δεν πρέπει να γίνει έτσι. Μοιραζόμαστε τα άγχη, προβλήματα και την καθημερινότητα μας, πάντα με τον-την σύντροφο μας» διευκρινίζει η κ.Φουστανάκη.



«Για να διορθωθεί κάτι , πρέπει να το θέλουμε και οι δύο και τίποτα δεν γίνεται αν το θέλει μόνο ο ένας. Πρέπει πρώτα να το δουλέψεις με τον εαυτό του και μετά από αυτήν την μεγάλη προσπάθεια να μιλήσεις με το άλλο σου μισό…»

Η κ.Φουστανάκη έστειλε, στο τέλος της συνέντευξης, το καλύτερο μήνυμα σε όλα τα ζευγάρια που σκοπεύουν να πάνε διακοπές το φετινό καλοκαίρι. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αν πάτε διακοπές και κρατάτε το κινητό συνεχώς στο χέρι και δεν αγκαλιάζεστε και δεν μιλάτε, κλπ τότε η σχέση δεν πάει διακοπές αλλά… περίπατο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ