Βίντεο: Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι είναι νεκρός ο 37χρονος από την Δράμα- Το μοιραίο ραντεβού & οι 2.000 από την γιαγιά

Όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη για την τραγική υπόθεση.

Τραγική ήταν η έκβαση της υπόθεσης του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή από την Προσότσανη Δράμας, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στην αυλή ενός σπιτιού σε περιοχή των Σερρών.

Επρόκειτο για έναν άνδρα που θα αναζητούσε απόψε η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη.

Μάλιστα, η εκπομπή κατά τη διάρκεια της έρευνας της στην περιοχή που χάθηκε, βρήκε το σπίτι που είχε γίνει ο τάφος του…

Μίλησε με πρόσωπα που ήταν οι τελευταίοι μάρτυρες που τον είδαν και εντόπισε τις αντιφάσεις τους.

Σήμερα φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία και ταφή του…  Στην αυλή τους που κατέγραψε η κάμερα του «Τούνελ»,  βρισκόταν θαμμένος πάνω από δυο μήνες, ο Βασίλης Μελενικλής 37 χρόνων.

Ο 37χρονος στις 3 Απριλίου είχε πάρει 2.000 ευρώ από τη γιαγιά του και θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με έναν γιατρό, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Όπως αποδείχθηκε, ο 37χρονος σταμάτησε στην Αλιστράτη για να δει τους δύο φίλους του. Το κουβάρι της εξαφάνισής του μάλιστα άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας οδηγός ταξί τηλεφώνησε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και είπε ότι τον μετέφερε στο συγκεκριμένο χωριό.

Η αστυνομία μίλησε με τα δύο αδέλφια, τα οποία έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις κι έτσι κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε νεκρός ο Βασίλης στην αυλή του σπιτιού των δύο φίλων του. Η εκταφή του ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε εδώ όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση στο δελτίο ειδήσεων του Alpha

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ