Good news: Καλοκαιρινή απασχόληση στην ΕΥΔΑΠ για 400 φοιτητές - Πως θα κάνετε αίτηση;

Tετρακόσιους φοιτητές και φοιτήτριες (προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς) θα απασχολήσει η ΕΥΔΑΠ κατά τους θερινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2018, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων και εργασιακής εμπειρίας σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις που θα υποβληθούν υπερβούν τις 400, η επιλογή θα γίνει μετά από διενέργεια δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης ενώπιον Συμβολαιογράφου, παρουσία της Επιτροπής που έχει ορισθεί με την ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 21 Ιουνίου και, ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της Εταιρείας, Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι. Ο κατάλογος των κληρωθέντων θα αναρτηθεί την ίδια ημέρα στην ιστοθέση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. (www.eydap.gr).

Οι φοιτητές που θα επιλεγούν, υποχρεούνται να προσκομίσουν στην Υπηρεσία προσωπικού της εταιρείας (Ωρωπού 156 στο Γαλάτσι), πρόσφατη βεβαίωση σπουδών (τελευταίου διμήνου) από τη Σχολή της φοίτησής τους.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν μόνον ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας (www.eydap.gr) από την Παρασκευή 8 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι επιλεγέντες φοιτητές/τριες κατά το έτος 2017.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ