Συνεχίζει το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1, «Still Standing», με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και την τηλεοπτική σεζόν 2018-19, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων "Still Standing" με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με σήμα κατατεθέν την ταχύτητα και τον αιφνιδιασμό και με προβολή σε 20 χώρες, ολοκλήρωσε για φέτος τα γυρίσματά του στον ΑΝΤ1. Θα είναι όμως μαζί μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει για 2η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, να παρουσιάζει το "Still Standing", το  gameshow που ήρθε φέτος πρώτη φορά, στις οθόνες μας, για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές, όταν στις λάθος απαντήσεις οι παίκτες… έχαναν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και έπεφταν στο "κενό".

Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του "Still Standing", η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε σχετικά: «Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την παρουσίαση του Still Standing και την επόμενη σεζόν και που το αγάπησε ο κόσμος όσο το αγάπησα και εγώ. Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε και του χρόνου, μαζί, μέχρι τελικής πτώσης, σε ένα ανανεωμένο, χαρούμενο και συναρπαστικό "Still Standing"! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές για την αγάπη τους και που στηρίζουν τα τηλεοπτικά μου όνειρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ