Σπύρος Σούλης: Αυτή είναι η διακοσμητική τάση που θα πρωταγωνιστήσει το 2019

Φτάσαμε στα μέσα του 2018 και οι διακοσμητικές τάσεις του 2019 έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η χρονιά που μας έρχεται αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν κρίνουμε από τις ενδείξεις που έχουμε μέχρι στιγμής και τη νέα διακοσμητική τάση που παρατηρούμε να μπαίνει στα σπίτια. 

Η νέα τάση που έχει εμφανιστεί και αναμένεται να κάνει θραύση έχει ως βάση της το «υγρό στοιχείο».

Παχύρευστες φόρμες, σπιράλ επιφάνειες και πολλές καμπύλες είναι τα στοιχεία που έχουν ξεκινήσει να ασκούν μεγάλη επίδραση στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Δείτε παρακάτω τι εννοούμε και πώς θα φέρετε την υπέροχη αυτή τάση στον χώρο σας.

Κανάτες και ποτήρια Χρειάζεστε κάτι στιλάτο για να αποθηκεύετε και να πίνετε την καλοκαιρινή σας σπιτική λεμονάδα; Αυτή η κανάτα με τα ποτήρια είναι χειροποίητα και σίγουρα θα ασκήσουν θετική επίδραση στη διακόσμηση του χώρου σας.

Ο πηλός σε συνδυασμό με το design τους θα φέρουν μια εξαιρετική διακοσμητική πινελιά, σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Μαξιλάρια

Την νέα διακοσμητική τάση του υγρού στοιχείου μπορείτε εύκολα να την ενσωματώσετε στον χώρο σας μέσα από διακοσμητικά μαξιλάρια. Οι ακανόνιστες χρωματικές πινελιές και οι αφηρημένες καμπύλες υπόσχονται να δώσουν ενδιαφέρον σε οποιοδήποτε βαρετό σημείο των εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων του σπιτιού σας.

Γλάστρες

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε μια πολύ ιδιαίτερη γλάστρα που, αν και διατηρεί το πολύ βασικό της σχήμα, το design της χαρίζει στους χώρους μια πολύ ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά. Βάλτε την στο εσωτερικό του σπιτιού σας με ένα μικρό φυτό και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

Πυρέξ

Η κουζίνα είναι από τους χώρους που όλες οι διακοσμητικές τάσεις μπορούν να βρουν εφαρμογή. Το πυρέξ της παρακάτω φωτογραφίας είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Είναι μοναδικό στο είδος του και θα ανανεώσει σημαντικά την διακόσμηση της κουζίνας σας – βάλτε το σε κοινή θέα όταν δεν το χρησιμοποιείτε για να λειτουργήσει ως μόνιμο διακοσμητικό αντικείμενο.

Διακοσμητικά μπολ

Ένα απίστευτο διακοσμητικό χειροποίητο μπολ, σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας, είναι από μόνο του ένα έργο τέχνης. Είναι φτιαγμένο από τσιμέντο και είναι τόσο όμορφο που, όπου και να το βάλετε, θα αποτελέσει σημαντικό σημείο εστίασης του χώρου.

Πετσέτες

Οι διακοσμητικές τάσεις μπορούν να μπουν στα σπίτια και με τους πιο απλούς τρόπους. Οι πετσέτες με μοτίβα που εμπεριέχουν το υγρό στοιχείο αποτελούν ιδανικά διακοσμητικά αντικείμενα για την κουζίνα σας καθώς βρίσκονται μόνιμα σε κοινή θέα. Επιλέξτε, λοιπόν, μερικές πετσέτες σαν αυτή της παρακάτω φωτογραφίας και δημιουργήστε μια εξαιρετική διακοσμητική παρέμβαση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ