Το σκάνδαλο Weinstein γίνεται θεατρική παράσταση- Ποιος πασίγνωστος χολιγουντιανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον άλλοτε πανίσχυρο παραγωγό

O θεατρικός συγγραφέας Ντέιβιντ Μάμετ είχε αποκαλύψει εφέτος ότι γράφει ένα θεατρικό που παρουσιάζει την ιστορία της «πτώσης» του άλλοτε πανίσχυρου κινηματογραφικού παραγωγού του Χόλιγουντ.

Τον κινηματογραφικό παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών (μεταξύ των οποίων και διάσημων κινηματογραφικών αστέρων) θα υποδυθεί ο Τζον Μάλκοβιτς, σε θεατρική παράσταση που θα παρουσιάζεται στο Λονδίνο από την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αμερικάνου ηθοποιού στο γερμανικό δίκτυο WDR, η παράσταση είναι βασισμένη στο θεατρικό έργο «Bitter Wheat» του Ντέιβιντ Μάμετ. Ερωτηθείς για το έργο  -στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Ρουρ, στη Ρεκλινγκχάουζεν- ο Μάλκοβιτς απάντησε: «Είναι πολύ διασκεδαστικό και φρικτό ταυτόχρονα... Είμαι πεπεισμένος ότι θα προκαλέσει πόλωση».

Από τη μεριά του, ο διακεκριμένος θεατρικός συγγραφέας  Ντέιβιντ Μάμετ είχε αποκαλύψει εφέτος ότι γράφει ένα θεατρικό που παρουσιάζει την ιστορία της «πτώσης» του άλλοτε πανίσχυρου κινηματογραφικού παραγωγού του Χόλιγουντ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ένας διάσημος θεατρικός ηθοποιός της σκηνής του Σικάγο που πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει», είχε πει ο Μάμετ, αναφερόμενος στον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμενόμενη θεατρική παράσταση, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, θα είναι ο Τζον Μάλκοβιτς.

Οι έρευνες για τις κατηγορίες σε βάρος του Γουάινστιν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών (όπως οι Σάλμα Χάγιεκ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Αντζελίνα Τζολί, Ρόουζ ΜακΓκόουαν) ήρθαν στο φως έπειτα από  τα δημοσιεύματα του Οκτωβρίου στις εφημερίδες New Yorker και New York Times, στα οποία αρκετές γυναίκες κατήγγειλαν ανοιχτά τον Γουάιστιν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ