Η Χριστίνα Μπόμπα θα είναι κάπως έτσι ως νύφη στην Σίφνο: Μια καλλονή με θετική ενεργεία (ΦΩΤΟ)

Σε λίγους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα θα είναι και επίσημα κυρία Τανιμανίδη καθώς το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο στο αγαπημένο του νησί τη Σίφνο.

Η Χριστίνα μίλησε στην ιστοσελίδα madamelefo και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νυφικό της look αλλά και πώς αισθάνεται για εκείνη την ημέρα:

«Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι πως θέλω λίγες ημέρες πριν το γάμο να πάω στη Σίφνο να κάνω τα μπάνια μου, να μαυρίσω, να χαλαρώσω και να εναρμονιστώ με το νησί. Εξάλλου, παντρεύομαι σε νησί, εξορισμού είναι όλα πιο χαλαρά, τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά… Δεν νιώθω μέσα μου την ανάγκη να εντυπωσιάσω με κάτι διαφορετικό εκείνη την ημέρα. Λόγω της δουλειάς μου, έχω κάνει όλα τα στιλ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να το απολαύσω. Είμαι από τις πολύ χαλαρές νύφες», είπε και συνέχισε: «Το νυφικό θα έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Το νυφικό μου θα είναι αέρινο, χαλαρό, boho, πλήρως εναρμονισμένο με το νησί. Έχω καταλήξει και στο look μου, αλλά δε θα αποκαλύψω τίποτα, γιατί θα διαβάσει τη συνέντευξη και ο Σάκης και δε θέλω να ξέρει».

Μέχρι τότε, δείτε την νύφη στην πασαρέλα με νυφικό Atelier Loukia. 

 

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα είναι το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα στον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ