Η Αθήνα & τα νέα «διαμάντια» της: Athens Avenue & Athenaeum Grand Hotel γίνονται ανάρπαστα – Κοντά στην Ακρόπολη

Το κέντρο της Αθήνας έχει τα τελευταία 2-3 χρόνια τρανταχτά νέα openings ξενοδοχείων που προσφέρουν πολυτελείς υπηρεσίες και αφήνουν τους τουρίστες με τις καλύτερες των εντυπώσεων. 

Καθώς μπαίνουμε στην καρδιά της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί και υποδέχεται τους ξένους τουρίστες που και φέτος καταφθάνουν με την επιθυμία να ζήσουν μοναδικές στιγμές σε μία πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτιστική παράδοση.

Φιλοξενία, ζεστασιά, χαλάρωση και πολυτέλεια είναι κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προτάσσει η χώρα μας, κερδίζοντας χρόνο με τον χρόνο, ολοένα και περισσότερους επισκέπτες. Και ανάμεσα σε όλα τα αξιοθέατα, τους εμπορικούς δρόμους, τα ταβερνάκια και τα μαγαζιά διασκέδασης, τα καλά τους έχουν φορέσει και τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν τους τουρίστες και υπόσχονται ονειρικές διακοπές.

Το κέντρο της Αθήνας έχει τα τελευταία 2-3 χρόνια τρανταχτά νέα openings ξενοδοχείων που προσφέρουν πολυτελείς υπηρεσίες και αφήνουν τους τουρίστες με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ανάμεσα σε αυτά τα new openings συγκαταλέγονται και το Athens Avenue και το Athenaeum Grand Hotel, δύο «διαμάντια» της Αθήνας που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη. Το πρώτο άνοιξε τις πόρτες του το 2016, ένω το δεύτερο το 2017. Και τα δύο κινούνται στη λογική του να προσφέρουν στον ταξιδιώτη όλες τις ανέσεις που θα ήθελε να συναντήσει μπροστά του αν ήταν κάτοικος της περιοχής σε μία καθημερινή του βόλτα για ψώνια ή για δουλειές στο κέντρο.

Η άριστη διαμονή και η μοναδική φιλοξενία είναι ο συνδυασμός που εγγυάται το Athenaeum Grand Hotel. Το τετράστερο ξενοδοχείο της Αθήνας βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού 142, ένα πλεονεκτικό σημείο που σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε οπουδήποτε στην πόλη, ενώ η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολη από το αεροδρόμιο της Αθήνας και τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής και την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και ελάχιστα τετράγωνα από το Athens Avenue που άνοιξε πριν από δύο χρόνια.

Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο (800μ.) βρίσκεται ο σταθμός του μετρό Συγγρού Φιξ (Γραμμή 2) που σας μεταφέρει στην Ακρόπολη και τα γραφικά σοκάκια της Πλάκας. Μερικές στάσεις πιο μετά είναι το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι όπου θα βρείτε high-end εμπορικούς δρόμους για ψώνια. Το ίδιο ισχύει και για το Κολωνάκι, την πιο λαμπερή γειτονιά της Αθήνας, που αποτελεί διαχρονική αξία για φιλικές ή και επαγγελματικές εξόδους. Θησείο, Αρχαία Αγορά, Ζάππειο Μέγαρο, Παναθηναϊκό Στάδιο, Εθνικός Κήπος είναι επίσης πολύ κοντά στο ξενοδοχείο και αποτελούν σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας.

Το Athenaeum Grand Hotel προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένα σε μοντέρνο στιλ. Διαθέτει 92 δωμάτια, από τα οποία τα 2 είναι σουίτες άνω των 100 τ.μ.. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσεγμένη και πολυτελή επένδυση. Στις υπηρεσίες, μεταξύ άλλων, παρέχονται γυμναστήριο 24ωρης λειτουργίας, αίθουσα συνεδριάσεων, ελεύθερο πάρκινγκ, εστιατόριο, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και spa. Το εύρος τιμών δωματίων διαμορφώνεται από 90 ευρώ για το βασικό δωμάτιο στην χαμηλή περίοδο στα 900 ευρώ για την σουίτα στην υψηλή περίοδο.

Info: http://www.athenaeumgrandhotel.com/welcome

Άλλη μία πρόταση υψηλής πολυτέλειας και άνεσης στην καρδιά της Αθήνας αποτελεί και τοAvenue Hotel. Εγγύηση για μία καλαίσθητη κι άνετη διαμονή, καθώς και εξαιρετική προσβασιμότητα σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης.

Σύγχρονη αρχιτεκτονική και minimal διακόσμηση, γήινοι τόνοι και άφθονο φυσικό φως, πολυτέλεια και μοντέρνο στυλ, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν μια υπέροχη διαμονή στην Αθήνα. Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και χρησιμοποιεί μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας, σε αρμονία με τη φύση. Απολαύστε εκπληκτικές παροχές κι ανέσεις, θέα στην Αθήνα και μοναδική αισθητική σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν από τους σημαντικότερους και κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, επί της Λωφόρου Συγγρού στον αριθμό 182 και συνδυάζει την άνεση με το εκλεπτυσμένο στυλ. Στον πρώτο όροφο και με ξεχωριστή είσοδο λειτουργεί ένα όμορφο εστιατόριο-café, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για τα επαγγελματικά ραντεβού σας ή τα διαλείμματα εν μέσω της εξόρμησής σας στα αξιοθέατα της Αθήνας. Απολαύστε νόστιμα πιάτα και δροσιστικά ποτά, σε έναν χώρο πλημμυρισμένο από το φως του ηλίου. Στο ξενοδοχείο επίσης διοργανώνονται συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις στο ισόγειο, σε έναν μεγάλο χώρο που φιλοξενεί περίπου 250 άτομα.

Το Avenue προσφέρει δωμάτια με minimal διακόσμηση και υπέροχη θέα στη Λεωφόρο Συγγρού,την πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Σώστη, την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, ακόμη και τον Πειραιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Επιλέξτε τον τύπο δωματίου ή σουίτας που σας ταιριάζει κι απολαύστε υπέροχη διαμονή στην Αθήνα, συνδυάζοντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης με ένα μοναδικό μέρος χαλάρωσης.

Το μοντέρνο στυλ κι ο εξαιρετικός σχεδιασμός, η προνομιακή πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς και τα αξιοθέατα της Αθήνας, αυτοί είναι μερικοί μονάχα από τους λόγους για τους οποίους το Avenue Hotel αποτελεί την ιδανική επιλογή για διαμονή στην Αθήνα!

Info: http://www.athensavenuehotel.gr/EL/

Το άρθρο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 2/6/2018 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ