Αεροσκάφος της transavia σε έκτακτη προσγείωση λόγω δυσοσμίας επιβάτη- Λιποθυμίες & εμετοί των άλλων

Περιέργως δεν είναι το πρώτο περιστατικό δυσοσμίας για την συγκεκριμένη εταιρεία...

Η πτήση της Transavia από το Άμστερνταμ με προορισμό τα Κανάρια Νησιά έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Πορτογαλία, όχι λόγω κάποιου προβλήματος στο αεροσκάφος, αλλά λόγω της... δυσοσμίας ενός επιβάτη!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη που προκάλεσε εμετούς και λιποθυμίες σε άλλους επιβάτες.

Έτσι, το αεροπλάνο προσγειώθηκε... κακήν κακώς στην πόλη Φάρο της Πορτογαλίας, για "ιατρικούς λόγους", όπως αναφέρει η Sun.

Σύμφωνα με τον βελγικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό VRT, ο άνδρας μύριζε τόσο άσχημα που οι άλλοι επιβάτες άρχισαν να λιποθυμούν και να κάνουν εμετό, μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.

Τελικά, ο συγκεκριμένος επιβάτης απομακρύνθηκε από την πτήση, μετά την αναγκαστική προσγείωση στην Πορτογαλία, ενώ δεν έγινε γνωστό αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας που προκαλούσε την έντονη δυσοσμία.

(Photo: CENTRAL EUROPEAN NEWS)

Ο Βέλγος επιβάτης της εν λόγω πτήσης, Piet van Haut, χαρακτήρισε τη δυσοσμία ως "αφόρητη". «Ήταν σαν να μην είχε πλυθεί για αρκετές εβδομάδες» συμπλήρωσε.

Περιέργως αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό δυσοσμίας για την συγκεκριμένη εταιρεία... 

Τον Φεβρουάριο, ένα αεροπλάνο Transavia, που απογειώθηκε από το Άμστερνταμ με προορισμό το Ντουμπάι αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει και πάλι επείγουσα προσγείωση στην Βιέννη, καθώς ένας επιβάτης, δεν μπορούσε να σταματήσει να... αερίζεται!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ