Εντυπωσιακές προτάσεις & tips για το πιο λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ! (ΦΩΤΟ)

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι συνήθως πιο απαλό και απλό, με το φυσικό και το ηλιοκαμένο look να κυριαρχούν.

Οι σωστοί και ελαφριοί συνδυασμοί χρωμάτων συνήθως σε γήινες αποχρώσεις μπορούν να μας κάνουν να λάμψουμε με φυσικότητα.


Για το καθημερινό πρωινό μακιγιάζ χρησιμοποιήστε όσο λιγότερα καλλυντικά μπορείτε. Το λεγόμενο no makeup θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την φυσική σας ομορφιά, χωρίς να βαρύνετε την επιδερμίδα σας.

Επιλέξτε λοιπόν να απλώσετε την ενυδατική και την αντηλιακή σας κρέμα και στη συνέχεια να εφαρμόσετε μια πούδρα.

Αν η χρήση του makeup και του concealer είναι απαραίτητη για την κάλυψη δυσχρωμιών, μαύρων κύκλων ή της ακμής, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα makeup με πιο ελαφριά σύνθεση, μια αντηλιακή με χρώμα ή μια BB cream.

Αφού ολοκληρώσετε την βάση του μακιγιάζ σας, αν είναι απαραίτητο, γεμίστε ελαφρώς τα φρύδια σας με μολύβι, αλλιώς αφήστε τα στο φυσικό τους.Προτιμήστε μια απαλή σκιά ματιών σε μπεζ ή ροζ απόχρωση σε όλο το βλέφαρο. Κι αν θέλετε να φορέσετε μολύβι, καλό θα είναι να αποφύγετε το σκούρο μαύρο. Μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα στα μολύβια και να απογειώσετε το βλέμμα σας με μια απλή κίνηση, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Εξίσου όμορφη είναι και η ιδέα του χρωματιστού μακιγιάζ ματιών. Ωστόσο, αν επιλέξετε μια χρωματιστή σκιά ματιών διατηρήστε την ισορροπία με πιο φυσικούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Προσθέστε ένα απαλό ροδακινί ή ροζ ρουζ, είτε εφαρμόστε τερακότα, έτσι ώστε να δείχνετε πιο μαυρισμένη και να δημιουργήσετε ένα ηλιοκαμένο look.

Ολοκληρώστε με ελαφριά μάσκαρα, κατά προτίμηση καφέ αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, και ένα απαλό lip gloss σε νουντ, ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα δροσερό και χρωματιστό καλοκαιρινό μακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρωματιστή μάσκαρα είτε να φορέσετε ένα φούξια, κόκκινο ή κοραλί κραγιόν.


Από την άλλη μεριά, για το βραδινό μακιγιάζ μπορείτε να παραμείνετε σε ένα απαλό και φυσικό ή ηλιοκαμένο μακιγιάζ, είτε να επιλέξετε ένα πιο ολοκληρωμένο και επίσημο βάψιμο. Ιδανική πινελιά στο βραδινό καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι η απαλή γραμμή eyeliner, συνήθως μαύρη, αλλά μπορείτε και χρωματιστή. Εναλλακτικά υπάρχει και η επιλογή ενός απαλού γήινου smokey eyes.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ