Η υπερδραστήρια πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Jenny Bloomfield, τα κατάφερε: δημιούργησε το Ελληνο-αυστραλιανό Επιχειρηματικό Συμβούλιο

Η υπερδραστήρια πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Jenny Bloomfield, τα κατάφερε: δημιούργησε το Ελληνο-αυστραλιανό Επιχειρηματικό Συμβούλιο.

Συγκροτήθηκε επιτέλους σε σώμα το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Αυστραλίας. Βασικός στόχος του συμβουλίου είναι να  συμβάλει αποφασιστικά στην ευρύτερη ανάπτυξη των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδας-Αυστραλίας στην εξυπηρέτηση ισχυρών αυστραλιανών επιχειρηματικών ομίλων, που εν δυνάμει ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τη δράση τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Ελλάδας και, παράλληλα, να βοηθήσει την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας με την στήριξη ελληνικών εξαγωγικών φορέων και επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να προωθήσουν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες στη μεγάλη αγορά της Αυστραλίας και της Ασίας.

Οι άριστες σχέσεις των δύο χωρών καθώς και η έντονη ελληνική παρουσία στην Αυστραλία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην σωστή και επιτυχή πορεία του συμβουλίου.

Μέλη του Δ.Σ του συμβουλίου είναι οι ακόλουθοι:  Αντώνιος Αδαμόπουλος, πρόεδρος, Χρήστος Φώλιας, αντιπρόεδρος, Συμεών Τσομώκος, γενικός γραμματέας, Αίνη Μιχαηλίδου, ταμίας. Μέλη: Εμμανουήλ Δομαζάκης, Κωνσταντίνος Σαλονίκης, Χριστίνα Σακελλαρίδη, Παναγιώτης Τσάκος, Ευάγγελος Χρυσαφίδης. Αναπληρωματικά μέλη: Θανάσης Λαβίδας, Αναστάσιος Τζήκας. Επίτιμη Πρόεδρος του Συμβουλίου ορίστηκε η πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα κα. Μπλούμφιλντ.

Το πρόγραμμα με τις δράσεις και τις δραστηριότητες του συμβουλίου αναμένεται να ανακοινωθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

(Πηγή: Νέος Κόσμος)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ