50 εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ για υπέροχα κοραλί καλοκαιρινά νύχια! (ΦΩΤΟ)

Από μόνα τους τα κοραλί νύχια είναι άκρως εντυπωσιακά. Όταν όμως συνδυαστούν και με άλλα χρώματα, όπως χρυσό, άσπρο, μαύρο κλπ μπορούν να απογειωθούν

Το κοραλί χρώμα στα νύχια είναι πολύ διαδεδομένο κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και έχει μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων. Κυμαίνεται από το πολύ ανοιχτό κοραλί – πορτοκαλί ή κοραλί – ροζ μέχρι το σκούρο κοραλί – κόκκινο. Επιλέξτε την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα και τα γούστα σας και δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια με κοραλί στα νύχια σας.

Από μόνα τους τα κοραλί νύχια είναι άκρως εντυπωσιακά. Όταν όμως συνδυαστούν και με άλλα χρώματα, όπως χρυσό, άσπρο, μαύρο κλπ μπορούν να απογειωθούν. Χρησιμοποιήστε λοιπόν βερνίκια σε άλλους χρωματισμούς και ζωγραφίστε πάνω στην κοραλί βάση των νυχιών εντυπωσιακά σχέδια.

Πάρτε ιδέες από τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί.

Νύχια κοραλί χρυσό:

 

 

Όποια απόχρωση σε κοραλί χρώμα μανό κι αν επιλέξετε, ο συνδυασμός του με χρυσό είναι εκθαμβωτικός.

Δοκιμάστε ένα βερνίκι με χρυσό γκλίτερ – χρυσόσκονη και να το εφαρμόσετε στην άκρη των νυχιών σας δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σχέδιο με όμπρε νύχια. Εναλλακτικά βάψτε με χρυσό την βάση του νυχιού σας και από πάνω περάστε το κοραλί μανό, αφήνοντας μια ημισέληνο από το γκλίτερ να ξεπροβάλει.

Εντυπωσιακή ιδέα για κοραλί νύχια αποτελεί και το βάψιμο ενός εκ των δαχτύλων με χρυσό και τα υπόλοιπα με το βασικό σας χρώμα, δηλαδή το κοραλί.

Τέλος, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τρισδιάστατα χρυσά κοσμήματα – διακοσμητικά. Κολλήστε τα πάνω στα νύχια που έχουν κοραλί χρώμα για να τα απογειώσετε.

Κοραλί νύχια με στρας:

 

Τα διακοσμητικά στρας σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνετε ένα απλό μανικιούρ, άκρως λαμπερό. Κολλήστε τα πάνω στην επιφάνεια των νυχιών σας και δημιουργήστε οτιδήποτε σας αρέσει.

 

Τα στρας μπορούν να διακοσμήσουν την βάση των νυχιών, αλλά και την επιφάνεια τους. Συνδυάστε διαφορετικά μεταξύ τους διαμαντάκια και κλέψτε τις εντυπώσεις.

 

Εφαρμόστε τα τόσο σε γυαλιστερά, όσο και σε ματ κοραλί νύχια και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

 

 

 

 

 

Κοραλί νύχια με σχέδια:

 

 

 

Πέρα από το γκλίτερ και τα στρας, μπορείτε να δημιουργήστε υπέροχα σχέδια στα κοραλί νύχια.

 

 

 

Οι γραμμές και το πουά είναι οι πιο απλές επιλογές. Μπορείτε όμως να φτιάξετε ακόμη πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια σας, όπως φοίνικες, πεταλούδες, αστερίες κλπ.

 

 

 

Υπέροχη ιδέα είναι και το παιχνίδι με τις υφές. Πέρα από το γυαλιστερό και ματ φινίρισμα, υπάρχουν επίσης τα sugar nails και τα ανάγλυφα σχέδια μανικιούρ.

 

 

 

Εξίσου εντυπωσιακά είναι όμως και τα σχέδια με στάμπα, όπως αναφέρει το πάντα ενημερωμένο Beaute την Κυριακή Πρόκειται για μια τεχνική στο μανικιούρ που δημιουργεί περίτεχνα σχέδια στα νύχια με μια κίνηση. Αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι και τα αυτοκόλλητα νυχιών. Επιλέγετε το σχέδιο που θέλετε να στολίσει το νύχι σας και απλά το κολλάτε.

 

Τέλος, μια πολύ καλοκαιρινή και εντυπωσιακή πρόταση για κοραλί νύχια είναι τα όμπρε. Επιλέξτε ένα ή περισσότερα χρώματα και συνδυάστε τα με το κοραλί μανό σας για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διαβάθμιση χρώματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ