Silver island: Στον παράδεισο με Top 5 εναλλακτικές αποδράσεις για yoga, χαλάρωση & οικολογικούς ελαιώνες

Το παραδοσιακό μοντέλο των “διακοπών” επεκτείνεται για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, όπου το άγχος, το στρες και το αστικό τοπίο κυριαρχεί στις ζωές των περισσότερων.

Όταν ο προορισμός είναι το πνεύμα σου, το σχολείο σου η φύση και το παιχνίδι σου η άσκηση, μακριά από τους πυρετώδης ρυθμούς της ζωής στις πόλεις, ένας διαφορετικός τρόπος απόδρασης γεννιέται, με επιρροές από ανατολίτικες φιλοσοφίες, ολιστικές θεραπείες και οικολογική συνείδηση.

Οι πρακτικές της γιόγκα, του διαλογισμού, της vegan και της χορτοφαγικής διατροφής και πολλών εναλλακτικών μεθόδων συντονισμού με το πνεύμα, το σώμα και την φύση, έχουν αρχίσει να κερδίζουν όλο και περισσότερους οπαδούς σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για νέες καινοτομίες με επίκεντρο την ευεξία και την μάθηση.

Από τα πιο πολυτελή yoga & wellness retreat centers μέχρι τις πιο εναλλακτικές οικο-κοινότητες της Ελλάδας, σας παρουσιάζουμε προτάσεις για όλα τα βαλάντια!

Silver Island Yoga
Λίγα μόλις χιλιόμετρα από της ακτές της Εύβοιας, ένα πανέμορφο καταπράσινο ιδιόκτητο νησάκι, με βιολογικούς ελαιώνες και μοναδικούς ήχους το τραγούδι των τζιτζικιών και τον αχό των κυμάτων, μεταμορφώθηκε ως ο υπέρτατος προορισμός για αναζωογόνηση, ηρεμία, ψηφιακή απεξάρτηση και γιόγκα! Με δυνατότητα φιλοξενίας μόλις 10 ατόμων την φορά, σε δυο παραδοσιακές νησιώτικες κατοικίες, το Silver Island προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικολογικής απόδρασης, καθώς τροφοδοτείται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως ο ήλιος και η βροχή και λειτουργεί με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα.

Παρέχοντας μόνο χορτοφαγικά γεύματα βασισμένα στην Μεσογειακή διατροφή, το “Αργυρόνησο” είναι ιδανικό για να εξασκήσεις την τέχνη και την χαρά των διάφορων πρακτικών της γιόγκα, να μάθεις για τις ιδιότητες των βοτάνων και της φιλοσοφίας της Αγιουβέρδα και να διαλογιστείς για έρθεις σε επαφή με το πνεύμα και το σώμα σου, σε ένα πραγματικό καταφύγιο ευεξίας, ειρήνης και ηρεμίας.

*Οι τιμές για μια εβδομάδα στο νησάκι της γιόγκα ξεκινάνε από 1.300€ το άτομο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ