Κοπέλα από την Ινδία δεν έχει φορέσει ποτέ παπούτσια εξαιτίας μίας πάθησης - Εγκατέλειψε το σχολείο επειδή την κορόιδευαν! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

«Όλη μου τη ζωή έχω στερηθεί την χαρά να φορέσω ένα ζευγάρι παπούτσια», λέει με παράπονο η 21χρονη Tawheeda Jan που κατοικεί σε ένα χωριό της Ινδίας.

Η κοπέλα πάσχει από μία μορφή ελεφαντίασης που έχει παραμορφώσει τις πατούσες της που έχουν το μέγεθος μίας μπάλας ποδοσφαίρου. Παρόλο που επί χρόνια κάνει διάφορες θεραπείες, τίποτα δεν την έχει βοηθήσει πραγματικά. 

Μάλιστα, η 21χρονη δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της όταν έχει πολύ κρύο και περνάει όλο τον χειμώνα κλεισμένη μέσα, καθώς δεν μπορεί να βάλει κανένα είδος παπουτσιού.

«Είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι εγώ περπατάω με γυμνά πόδια. Οι πατούσες μου είναι τόσο μεγάλες που δεν χωράνε ούτε σανδάλια», σημειώνει η νεαρή, η οποία περπατάει με δυσκολία και νιώθει τα πόδια της βαριά. 

Σύμφωνα με τον πατέρα της, τα πόδια της ήταν πρησμένα από όταν γεννήθηκε και όταν ήταν μωρό έμοιαζαν με πόδια ενήλικα, αναφέρει η Daily Mail.


Δυστυχώς, όταν ήταν 14 ετών είχε υποβληθεί σε εγχείρηση, ωστόσο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα αλλά αντίθετα χειροτέρεψε την κατάστασή της.

Οι γονείς της εύχονται κάποια στιγμή να βρουν για την κόρη τους ένα ζευγάρι παπούτσια που θα την κάνουν να αισθάνεται άνετα. 

Η νεαρή κοπέλα αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες και στο σχολείο, καθώς τα παιδιά έκαναν πλάκα μαζί της και την φώναζαν: «Μεγάλο πόδι». Έτσι, αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει, επειδή δεν άντεχε άλλο να την κοροιδεύουν.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ