5 φορέματα για να είσαι έτοιμη μέσα σε 5 λεπτά!

5 φορέματα… για να είσαι έτοιμη σε 5 λεπτά κάθε πρωί που ξεκινάς για τη δουλειά σου!

Νομίζω οτι είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να ξεκινάμε την ημέρα μας χωρίς άγχος και χωρίς να χάνουμε χρόνο.

Σίγουρα το ζεις και εσύ αυτό που ζω και εγώ…

Φτάνει η στιγμή που πρέπει να ετοιμαστείς και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, ψάχνεις κάτι που σου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό και δεν το βρίσκεις…

Προσπαθείς να συνδυάσεις ρούχα και δεν είσαι τελικά σίγουρη αν πετυχαίνεις τους σωστούς συνδυασμούς.

Και όλα αυτό σίγουρα σου δημιουργεί άγχος.

Τα φορέματα λοιπόν είναι μια safe λύση για να φεύγεις από το σπίτι κομψή και εντυπωσιακή, όπως αναφέρει το toimerologio.me.

Με μια μόνο κίνηση, το φοράς και φεύγεις.

Ούτε να ψάχνεις για συνδυασμούς ούτε να αγχώνεσαι αν αυτό το πουκάμισο θα ταίριαζε περισσότερο από κάποιο άλλο με τη συγκεκριμένη φούστα.

Τα 5 φορέματα που σου προτείνω θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για να βρεις παρόμοια, που, όμως, ταιριάζουν στο δικό σου προσωπικό στυλ και το σημαντικότερο στο δικό σου σωματότυπο.

Διότι τα φορέματα όσο ευκολοφόρετα είναι για τις καθημερινές μας εμφανίσεις δεν είναι το ίδιο εύκολο να ταιριάξουν σ’όλους τους σωματότυπους. Κάθε σώμα θέλει τη δική του γραμμή για να αναδεικνύονται τα δυνατά του σημεία.

shop.nordstrom.com

www.hm.com

www.hm.com

Αν λοιπόν εξαιρέσεις το χρόνο που θα διαθέσεις μέχρι να βρεις το κατάλληλο για σένα φόρεμα κατ΄ άλλα η οικονομία χρόνου που θα έχεις στην καθημερινότητά σου θα είναι θεαματική!

Όσο για το παπούτσι που  θα σε βοηθήσει να νιώθεις καλά όλη μέρα, νομίζω οτι πρέπει να έχει ένα τακούνι όπως είναι το συγκεκριμένο.

Ούτε πολύ ψηλό, ούτε χαμηλό, ούτε λεπτό, ούτε αφόρητα χοντροκομμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να είσαι κομψή και ξεκούραστη.  Αν πάλι ανήκεις σ’εκείνες που δεν αποχωρίζονται ποτέ τα ψηλά τακούνια …σου έχω τη λύση.

Υπάρχει η μαγική κρέμα για τα πόδια που χρησιμοποιούν οι γαλλίδες. Η cedraflon.gr  θα σε βοηθήσει να αντέχεις κάθε μέρα τα τακούνια σου και παράλληλα θα απολαμβάνεις ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα.

shop.nordstrom.com

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ