Κόκκινα χαλιά χωρίς ανάσα: Billboard Awards 2018: οι καλοντυμένες, οι μουρλές & οι κυρίες «βγήκα με το βρακί μου» (ΦΩΤΟ)

Η επιτομή του στιλ ... ίσως και όχι.

Αυτή τη φορά δυσκολεύομαι να διαλέξω ποια ντύθηκε κομψα. Αυτή τη φορά δυσκολεύομαι να διαλέξω ποια ντύθηκε χειρότερα. Έχω την εντύπωση ότι τα σκήπτρα της χειρότερα ντυμένης στα κρατάει η Christina Aguilera με αυτό το ανεκδιήγητο σουρνάβαλο με μαύρη άσπρη ρίγα.

Η πoλυαγαπημένη μου και πάντα στην τρίχα Jennifer Lopez έχω την εντύπωση ότι αυτή τη φορά δεν τα πήγε καλά. Λογικό είναι με τόσες δεκάδες εκατοντάδες εμφανίσεις με τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε καθημερινά. Στα βραβεία λοιπόν Billboard Awards φόρεσε ένα μπορντό που δεν ήξερε ούτε από τι ύφασμα είναι, και από δέρμα και από βελούδο, που δεν ήξερε τι μήκος έχει ούτε κοντό ούτε μακρύ ούτε μίντι Και γενικά αρκετά μπερδευτικό.... Και τι έχουμε πει; Ότι το μίνιμαλ είναι ο αρχηγός της κομψότητας!

Μετά είδαμε σαν χρυσο σίφουνα την Τζάνετ Τζάκσον, ύστερα από αρκετά χρόνια που τη βλέπαμε με κάτι μαύρες μακριές πουκαμίσες λόγω του σύντομου γάμου της με τον Άραβα κροίσο.

Όσο για μία Z LaLa, περιττό κάθε σχόλιο. Τα λέει όλα η εικόνα, ήταν ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά της.

Μια καποια Alyson Stoner έβαλε ένα μωβ γυαλιστερό κουστούμι χωρίς στηθόδεσμο και χωρίς -μετά συγχωρήσεως- βρακί και κάθισε χαμογελώντας στους φωτογράφους και περπατώντας στο κόκκινο χαλί σαν να μη συμβαίνει τίποτα και να μας λέει: «Ε, δεν είμαι η ωραιότερη σήμερα;!». Αχ κουράστηκα από αυτή τη δύσκολη περιγραφή του αγώνα των κακών εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί.

Στον αντίποδα ξεχώροσαν η Taylor Swift με μια τουαλέτα σε ροζ απόχρωση, αλλά κι η Mila Kunis με την Jenna Dewan με νέα χτενίσματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ