Θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά; Αυτές είναι οι κορυφαίες τροφές

Αποκτήστε τους κοιλιακούς που επιθυμείτε, με αυτές τις τροφές!

Η επίπεδη κοιλιά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

Εκτός από τις ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τους κοιλιακούς των ονείρων σας, υπάρχουν και κάποιες τροφές που βοηθούν, όπως αναφέρει το popsugar.com.

Δεδομένο είναι, δε, πως θα πρέπει να κόψετε τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και να ενσωματώσετε στη διατροφή σας τροφές που καίνε το λίπος.

Δείτε ποιες είναι οι τροφές που θα πρέπει να προτιμάτε...

Βρώμη: Ίσως χρειαστεί να μειώσετε την ποσότητα του κάθε γεύματος, δεν πρέπει όμως να παραλείπετε γεύματα και ειδικά το πρωινό που είναι και το πιο σημαντικό. Ένα υγιεινό πρωινό ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε μέχρι το επόμενο γεύμα. Η βρώμη είναι πλούσια σε φυτικές ίνες που προκαλούν πληρότητα και απομακρύνουν τον κίνδυνο να ενδώσετε σε ανθυγιεινές επιλογές. Αποφεύγετε όμως τα προϊόντα βρώμης που έχουν πολλή ζάχαρη.

Μύρτιλα: Έρευνες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση μύρτιλων συμβάλλει στη μείωση του λίπους στην κοιλιά. Ακόμη και αν είναι κατεψυγμένα, διατηρούν τα περισσότερα θρεπτικά οφέλη τους.

Αμύγδαλα: Τα μονοακόρεστα λιπαρά είναι το «κλειδί» για το κάψιμο του λίπους της κοιλιάς. Τα αμύγδαλα αποτελούν καλή πηγή μονοακόρεστων λιπαρών και μειώνουν τις λιγούρες για γλυκό, καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, όπως αναφέρει το onmed.gr.

Σολομός: Είναι απαραίτητο να κόψετε τα τηγανητά, τα λιπαρά και τις πολλές θερμίδες για να κάψετε λίπος. Η άπαχη πρωτεΐνη που παίρνετε από τροφές όπως τα ψάρια, το τόφου και η γαλοπούλα, σας γεμίζει ενέργεια και «καίει» περισσότερες θερμίδες κατά τη διαδικασία της πέψης. Ο σολομός και ο τόνος είναι ψάρια πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που μειώνουν τη φλεγμονή στο σώμα και συμβάλλουν στη ρύθμιση των ορμονών.

Μαρούλι: Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το μαρούλι, το σπανάκι και το λάχανο είναι γεμάτα βιταμίνες και μέταλλα, ενώ έχουν ελάχιστες θερμίδες. Ταυτόχρονα περιέχουν πολλές φυτικές ίνες και προλαμβάνουν το φούσκωμα. Φάτε μία πλούσια σαλάτα για μεσημεριανό ή ξεκινήστε το γεύμα σας με μία σαλάτα και θα διαπιστώσετε ότι θα φάτε μικρότερη ποσότητα από το κυρίως πιάτο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ