Σοκάρει ο 17χρονος Έλληνας μακελάρης του Τέξας: «Άφησα όσους συμπαθούσα να ζήσουν»

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες πληροφορίες για τον 17χρονο Έλληνα μακελάρη του Τέξας...

Σόκαρε με τον κυνισμό του ο 17χρονος Ελληνικής καταγωγής, Δημήτρης Παγουρτζής, που σκόρπισε τον τρόμο σε Λύκειο του Τέξας, σκοτώνοντας 10 άτομα.

Ο Παγουρτζής φέρεται να χρησιμοποίησε ένα κυνηγετικό όπλο και ένα περίστροφο για να σκοτώσει 10 άτομα και να τραυματίσει άλλα τόσα, εισβάλλοντας μέσα σε αίθουσα την ώρα του μαθήτες.

«Δεν σκότωσα όσους συμπαθούσα» φέρεται να δήλωσε ο ίδιος, στο δικαστήριο. Ήθελε, μάλιστα, όπως είπε, αυτοί να πουν την ιστορία του.

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα γινόταν, με τον 17χρονο να περιγράφεται ως "ήσυχος έφηβος", από όσους τον γνώριζαν.

Ο ίδιος συμμετείχε σε χορευτικές εκδηλώσεις, έπαιζε ποδόσφαιρο και είχε πάθος με τα σύμβολα και την ηλεκτρονική μουσική.

Ένα άλλο πάθος του, ωστόσο, αρκετά ανησυχητικό, ήταν και τα όπλα, ενώ οι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media θα έπρεπε να προβληματίσουν τους υπευθύνους.

Μεταξύ άλλων, μία μπλούζα που έγραφε πως ήταν "γεννημένος για να σκοτώνει" και φωτογραφίες όπλων, δεν ταίριαζαν ακριβώς στο προφίλ ενός ήσυχου εφήβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, ο 17χρονος συνεργάστηκε με τις αρχές, ενώ δήλωσε στον ανακριτή ότι έδρασε μόνος του.

Κρατείται, πλέον, χωρίς εγγύηση και κατηγορείται για μαζική ανθρωποκτονία, ενώ είναι πολύ πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ