Χρήσιμα tips για αφράτο σπιτικό παγωτό με υλικά της επιλογής σας!

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει είναι η καλύτερη εποχή για να φτιάξετε σπιτικό παγωτό με τα φρούτα και υλικά της επιλογής σας.

Αν φτιάχνετε συχνά παγωτό στο σπίτι, εφαρμόστε τρία μυστικά που θα το κάνουν αφράτο.

Χρησιμοποιήστε άχνη ζάχαρη αντί για κρυσταλλική, γιατί κάνει το μείγμα του παγωτού πιο λείο και του δίνει βελούδινη υφή.

Αν χρησιμοποιήσετε φρούτα φροντίστε να είναι ώριμα, κόψτε τα σε μικρά κομμάτια και βάλτε τα για λίγο στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν και να φύγουν τα υγρά τους.

Όταν κρυώσουν καλά, τα χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής, αναφέρει το vita.gr.
Για να γίνει το παγωτό ακόμα πιο αφράτο, βγάλτε το από την κατάψυξη όταν μισοπήξει και χτυπήστε το ξανά στο μίξερ για δύο λεπτά στη δυνατή σκάλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ