Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Βολιώτης επιχειρηματίας που ασελγούσε σε 14χρονη- 12 χρόνια κάθειρξη στη μητέρα του κοριτσιού

Ο Βολιώτης επιχειρηματίας συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης.

Ένας 56χρονος επιχειρηματίας από τον Βόλο καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας σε 20ετή φυλάκιση για παιδεραστία.

Ο Βολιώτης επιχειρηματίας συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, ενώ στην μητέρα του κοριτσιού επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 56χρονος είχε πάει στην Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές με τη 14χρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του.  

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη στο ξενοδοχείο που διέμεναν, αλλά έγινε αντιληπτός όταν το κορίτσι προέβαλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 56χρονος συνελήφθη τελικά στο λιμάνι της Κέρκυρας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 14χρονη.  

Όπως αποδείχθηκε ο 56χρονος είχε πάρει μαζί του την ανήλικη με τις «ευλογίες» της 40χρονης μητέρας της.

Σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η μητέρα ενώ αρχικά είπε στους αστυνομικούς πως είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στον επιχειρηματία για να πάρει την ανήλικη κόρη της και να πάνε διακοπές στην Κέρκυρα, στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ήξερε τίποτα.  

Ανέφερε, μάλιστα, πως η κόρη της αποφάσισε να πάει μαζί του χωρίς να την ενημερώσει, και όπως σημείωσε, αν το γνώριζε δεν θα έδινε την έγκρισή της γι' αυτό το ταξίδι.  

Όπως είχε μεταδώσει η εφημερίδα Ταχυδρόμος, της Μαγνησίας, ο επιχειρηματίας, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, βοηθούσε αρκετά συχνά την μητέρα της ανήλικης η οποία ήταν άνεργη και φτωχή. Τη «βοήθειά» του αυτή την εξαργύρωνε ασελγώντας σε βάρος της 14χρονη, την οποία και εκμεταλλευόταν επί δύο χρόνια.  

Μάλιστα ο επιχειρηματίας φέρεται να διατηρούσε παρόμοιες σχέσεις στο παρελθόν και με τη 19χρονη, σήμερα, αδερφή της ανήλικης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ