Ο 80χρονος ιερέας ασέλγησε 5 φορές στην 11χρονη στο Βόλο- Πλήρωνε την 30χρονη μητέρα της με την οποία είχε δεσμό

Η απίστευτη ιστορία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βόλου.

Το 11χρονο κορίτσι για την ασέλγεια σε βάρος του οποίου προφυλακίστηκε ένας 80χρονος ιερέας πρόκειται να φιλοξενηθεί στη γιαγιά του στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 80χρονος ιερέας ασέλγησε τουλάχιστον πέντε φορές σε βάρος της με τη συγκατάθεση και της ίδιας της μητέρας της -της 30χρονης Βουλγάρας- για να ενισχύεται εκείνη με οικονομικά ή άλλα ανταλλάγματα.

Η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφτηκε το περασμένο Σάββατο μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έπειτα από πληροφορίες ότι ο 80χρονος ιερέας ενδέχεται να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε ανήλικο κορίτσι, όπως αναφέρει το taxydromos.gr.

Έτσι, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας άρχισε να παρακολουθεί διακριτικά τον 80χρονο, τον οποίο είδε να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με μία 30χρονη Βουλγάρα και το ανήλικο παιδί της.

Η εξέλιξη της παρακολούθησης σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία όταν ο ηλικιωμένος ρασοφόρος επισκέφτηκε με τη μονογονεϊκή οικογένεια ένα κατάστημα pet shop. Ο 80χρονος ιερέας, που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε αργία, λίγο αργότερα αποχωρούσε από το κατάστημα με την ανήλικη και επιβιβαζόταν σε λεωφορείο, ενώ η μητέρα του παιδιού έφευγε προς άλλη κατεύθυνση, κουβαλώντας ένα παπαγάλο σε κλουβί.

Από την παρακολούθηση προέκυψε ότι ο ιερέας, επιβιβάστηκε με το κοριτσάκι σε λεωφορείο (η μητέρα έφυγε προς άλλη κατεύθυνση) και την οδήγησε στον Άναυρο. Ανάμεσα σε φυλλωσιές αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης. Από την περαιτέρω έρευνα και την εξέταση της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με την Αστυνομία προέκυψε ότι αυτό έχει ξανασυμβεί άλλες πέντε φορές.

Ο ιερέας πάντως, φέρεται να υποστήριξε στην Εισαγγελία Βόλου το Σάββατο ότι είναι αθώος και ότι θέλουν να τον μπλέξουν. Αντίθετα, η Βουλγάρα αναγνώρισε τις πράξεις της και ζήτησε συγγνώμη.

Η 30χρονη φέρεται να σύναψε ερωτικές σχέσεις με τον ιερέα προ διμήνου. Εντούτοις εκείνος φέρεται να της ζητούσε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις στην ανήλικη έναντι αμοιβής, κάτι που η 30χρονη δέχτηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Στον ιερέα ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια επ’ αμοιβή σε ανήλικη και κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η 30χρονη μητέρα, στην οποία ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια στην ασέλγεια, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ