Αλέξανδρος Λυκουρέζος- Νατάσα Καλογρίδη: Πρόταση γάμου & πρώτο καυγαδάκι στην Πλατεία Κολωνακίου

Εξελίξεις στη σχέση του γνωστού ποινικολόγου και της εκκεντρικής ηθοποιού.

Λίγο καιρό μετά τα ρομαντικά ταξίδια τους σε Μαλδίβες και Βενετία, φάινεται πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη είχαν το πρώτο τους καυγαδάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός ποινικολόγος και η εντυπωσιακή ηθοποιός περπατούσαν στην πλατεία Κολωνακίου, όταν ξέσπασε η πρώτη τους έντονη διαφωνία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους περπατούσαν αγκαλιά έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην πλατεία και εκείνη συνάντησε καλές της φίλες, που τους πρότειναν να κάτσουν για ένα ποτό. Ωστόσο, ο ποινικολόγος αρνήθηκε, κάνοντας την αγαπημένη του να ξεσπάσει σε δυνατές φωνές.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν της χάλασε το χατίρι και, λίγα λεπτά μετά, οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ στο μπαρ, πίνοντας σφηνάκια παρέα με την καλή φίλη της ηθοποιού, Πέγκυ Ρίζου.

Παράλληλα, στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Βενετία, για τις ανάγκες της εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη "Celebrity Travel", σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό, όμως το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν προβλήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ