Εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου- Οι αποκαλύπτικοι διάλογοι με φίλη της & ο νεκρός σύντροφός της

Τι ανέφερε η 37χρονη σε φίλη της στην τελευταία τους συνομιλία;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου, Ντέσι Ιλίεβα, από το Ρέθυμνο.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, ο 45χρονος σύντροφος της 37χρονης αυτοκτόνησε.

Να σημειωθεί πως η δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας έγινε στην Αστυνομία την Δευτέρα 7 Μαΐου, από την μητέρα της, η οποία μετέβη στο Ρέθυμνο εσπευσμένα από τη Βουλγαρία όταν κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει με την κόρη της.

Η 37χρονη αγνοούμενη, που ζούσε στο Ρέθυμνο κι εργαζόταν σε εστιατόριο της πόλης, επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά της στην Βουλγαρία το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Μαΐου και στη μητέρα της είπε πως θα πήγαινε μία βόλτα με τον φίλο της.

Έκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν ενώ το κινητό τηλέφωνό της εμφανίζεται από εκείνη την ημέρα απενεργοποιημένο.

Επιστήθια φίλη της Ντέσι αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για την σχέση της 37χρονης με τον φίλο της, ενώ περιέγραψε τι ειπώθηκε στην τελευταία επικοινωνία που είχαν μέσω messenger στο cretapost.gr.

Η φιλία της συγκεκριμένης γυναίκας με την Ντέσι κρατάει 10 χρόνια, μένει και η ίδια στο Ρέθυμνο ενώ η τελευταία της επικοινωνία με την αγνοουμένη ήταν στις 30 Απριλίου. «Με την Ντέσι γνωριζόμαστε 10 χρόνια περίπου και είμαστε πολύ δεμένες. Τελευταία φορά την είδα μία μέρα μετά το Πάσχα καθώς μετά έφυγα για την Βουλγαρία. Είχαμε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τελευταία εκείνη στις 30 Απριλίου», επεσήμανε η φίλη της Ντέσι, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Στην συνομιλία της μέσω μηνυμάτων στο messenger η Ντέσι ρωτούσε την φίλη της πότε θα επιστρέψει από την Βουλγαρία γιατί της έλειπε.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από την εικόνα της συζήτησης, στις 4 Μαΐου η φίλη της Ντέσι, της στέλνει δύο μηνύματα που γράφουν «Τι κάνεις ψυχή μου, πώς είσαι» αλλά εκείνη δεν τα έλαβε ποτέ!

Η εγκυμοσύνη και οι πιέσεις του συντρόφου της

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ντέσι έφερε αρχικά χαμόγελα στην ίδια. Ήταν ευτυχισμένη. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν η 37χρονη ενημέρωσε τον 45χρονο, πατέρα του παιδιού της, πως είναι έγκυος.

«Η Ντέσι είχε περίπου δύο χρόνια σχέση με τον 45χρονο. Όταν έμεινε έγκυος ήταν στην αρχή πολύ χαρούμενη. Όταν όμως το είπε στον ίδιον εκείνος της είπε πως δεν ήθελε το παιδί και άρχισε να την πιέζει στο να κάνει έκτρωση. Όταν κατάλαβε πως δεν θα την βοηθούσε δεν τον ήθελε καθόλου», επεσήμανε η φίλη της Ντέσι τονίζοντας παράλληλα πως πήρε την απόφαση να κρατήσει το παιδί μετά την συζήτηση που είχε με την μητέρα της και με τις φίλες της.

«Η Ντέσι αρχικά είχε σκεφτεί να ρίξει το παιδί. Ωστόσο, μετά τις δικές μας εκκλήσεις αλλά και της μητέρας της έδιωξε αυτήν την σκέψη. Ήθελε να μεγαλώσει το κοριτσάκι της. Μάλιστα, την απόφαση αυτή την πήρε μετά από ένα ταξίδι που έκανε στην Βουλγαρία όπου συνάντησε την μητέρα της και της εξιστόρησε το τι είχε συμβεί. Η μητέρα της, της είπε ότι θα την βοηθήσει να κρατήσει το παιδί κι ότι η ίδια θα κατέβαινε στην Κρήτη για να το μεγαλώσουν μαζί», υπογράμμισε σχετικά η φίλη της 37χρονης τονίζοντας παράλληλα πως η Ντέσι είχε αρχίσει να αγοράζει μωρουδιακά για να είναι έτοιμη για την γέννα του κοριτσιού.

Μετά την απόφαση που πήρε η 37χρονη να κρατήσει το παιδί προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις από τον 45χρονο.

«Η Ντέσι τον έδιωχνε συνεχώς αλλά αυτός πάντα πήγαινε στο σπίτι της, δεν την άφηνε σε ησυχία. Θυμάμαι πως μου έλεγε συνέχεια ότι “έχω βαρεθεί, και το κλειδί να του πάρω βρίσκει τον τρόπο και μπαίνει μέσα στο σπίτι”», επεσήμανε σχετικά η φίλη της 37χρονης ενώ παράλληλα περιέγραψε στο cretapost τις ασφυκτικές πιέσεις του 45χρονου για έκτρωση. «Συνέχεια της έλεγε να ρίξει το παιδί. Θυμάμαι μία φορά που με είχε πάρει η Ντέσι τηλέφωνο για να πάμε για καφέ κι όταν βρεθήκαμε μου είπε πως ο 45χρονος την τραβούσε να την πάει στο νοσοκομείο για να κάνει έκτρωση.

Μάλιστα, όταν εκείνος είδε πως η Ντέσι δεν κουνούσε από το σπίτι, της είπε να ετοιμαστεί κι ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να δει τί ζητάνε για την έκτρωση και να έρθει να την πάρει να πάνε. Τότε εκείνη την κοπάνησε από το σπίτι κι ήρθε να με βρει», τόνισε χαρακτηριστικά η φίλη της 37χρονης.

Η αυτοκτονία του 45χρονου και οι έρευνες

Με την είδηση της αυτοκτονίας του 45χρονου όσοι γνώριζαν την κατάσταση θορυβήθηκαν. Μέχρι τότε οι αρχές φαίνεται ότι δεν είχαν συνδυάσει τις δύο υποθέσεις και εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν πιο εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης. «Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε δεν σκέφτηκα τίποτε καλό. Όταν έγινε και η αυτοκτονία τότε τρόμαξα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει, έχει μπλοκάρει το μυαλό μου. Ήταν μία πολύ δραστήρια γυναίκα. Φανταστείτε ότι έκανε δύο δουλειές, μία σε ταβέρνα του Ρεθύμνου και μία ως μοδίστρα σε επιδιορθώσεις ρούχων.

Γνωρίζοντας την Ντέσι ξέρω ότι δεν θα είχε κλείσει το κινητό της για να ξεκουραστεί», επεσήμανε σχετικά η φίλη της Ντέσι τονίζοντας παράλληλα πως το αρνητικό σε αυτήν την υπόθεση είναι τα κλειστά στόματα. «Το κακό όμως σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι πολλά στόματα είναι κλειστά. Κανένας δεν μιλάει. Και όποιοι ξέρουν πρέπει να μιλήσουν. Πρέπει να σκεφτούν κατ’ αρχήν την μητέρα της. Αυτήν την μητέρα που δεν αντέχει άλλο. Πεθαίνει κάθε μέρα», ανέφερε η φίλη της 37χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της οικογένειας του 45χρονου κανένας δεν φαίνεται να έχει μιλήσει αν και ο γιος γνώριζε την σχέση του πατέρα του με την Ντέσι. «Η γυναίκα του δεν ξέρω αν γνώριζε την σχέση του 45χρονου με την Ντέσι αν και πάντα μας προβλημάτιζε το γεγονός ότι πολλά βράδια έμεναν μαζί. Ο γιος του γνώριζε την σχέση», τόνισε χαρακτηριστικά η φίλη της 37χρονης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ