Η NaturistBnB : Έφτασε η Airbnb για γυμνιστές - Ποιοι οι δημιουργοί της (ΦΩΤΟ)

Καλά νέα για όσους επιθυμούν διακοπές κοντά στη φύση απαλλαγμένοι από... ρούχα

Είστε ανάμεσα εκείνους που στις διακοπές τους θέλουν να ... απαλλάσσονται από τα "περιτά βάρη" των ρούχων και να απολαμβάνουν τη φύση με αδαμιαία περιβολή; Σας έχουμε καλά νέα. Mια νέα πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης που επιθυμεί να γίνει η Airbnb για τους ταξιδιώτες που λατρεύουν το γυμνισμό, κάνει τα πρώτα της βήματα στην οικονομία διαμοιρασμού.

 Ο Petri και η Minna Karjalainen αποφάσισαν να λύσουν το "πρόβλημα στέγης" που αντιμετωπίζουν οι γυμνιστές, (καθώς δεν είναι πάντα εύκολο να βρουν σπίτια και ξενοδοχεία που συμμερίζονται τις απόψεις τους), και ίδρυσαν την NaturistBnB . Η νέα πλατφόρμα "ακολουθεί τα χνάρια" της πετυχημένης Airbnb.  Η διαφορά τους; Στον ιστότοπο των Karjalainen μπορεί κάποιος να βρει εύκολα και άμεσα παραλίες και καταλύματα που επιτρέπουν τον γυμνισμό!

Ο ιστότοπος βρίσκεται ακόμη στα πρώτα του βήματα, αφού μετρά μόλις δύο μήνες λειτουργίας, αλλά ήδη προσφέρει αρκετές ιδιοκτησίες.

Ο Petri και η Minna Karjalainen λατρεύουν και οι ίδιοι τις διακοπές όπου μπορούν να κάνουν γυμνισμό, και αποφάσισαν να μπουν στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέροντας το ξεχωριστό τους προϊόν σε όσους έχουν τα ίδια γούστα.

Στα σπίτια της NaturistBnB το ντύσιμο είναι προαιρετικό ενώ με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνούν νέους προορισμούς και να μένουν με ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα.

Όλα τα σπίτια στο NaturistBnB απευθύνονται σε ανθρώπους που προτιμούν τον τρόπο ζωής στη φύση. Για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών τους, τα σπίτια αυτά διαθέτουν μεγάλους κήπους χωρίς κοντινά σπίτια ή δωμάτια που ενοικιάζονται σε διαφορετικές ομάδες γυμνιστών.

Υπάρχουν επίσης ενιαίοι κανονισμοί για τους επισκέπτες, όπως ότι θα πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους μια πετσέτα στην οποία θα κάθονται όταν θα είναι γυμνοί, ότι θα πρέπει να κοιτάζουν στα μάτια τους άλλους και να αποφεύγουν τις πλάγιες ματιές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ένα περιβάλλον γυμνισμού θα πρέπει να είναι ένας ασφαλής, μη σεξουαλικός χώρος.

Η ιστοσελίδα βρίσκεται στον "αέρα" εδώ και 2 μήνες και ήδη υπάρχουν προς ενοικίαση σπίτια στη νότια Γαλλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Ουαλία.

*Φωτογραφίες: NaturistBNB Facebook

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ