Τροχαίο στον Κηφισό: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό- Αυτά είναι τα θύματα της νταλίκας

Ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα χθες νωρίς το πρωί στον Κηφισό, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα.

Στον 64χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών, από την οποία προήλθε θάνατος, καθώς και σειρά άλλων πλημμεληματικών διώξεων.

Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, όταν η νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο ΙΧ, ενώ μία γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το όχημα διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος ενώ ο οδηγός της νταλίκας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν να οδηγεί, επαγγελματικό όχημα, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον οδηγό της νταλίκας είναι οι εξής:

-Διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία προήλθε θάνατος, κακουργηματική κατηγορία

Επίσης διώκεται για τα κάτωθι πλημμελήματα:

-Ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή

-Σωματική βλάβη από αμέλεια

-Παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού

-Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δυο ετών από προηγούμενη παράβαση.

Εν τω μεταξύ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου η 34χρονη Μπλερίνα Γκούρι, το τρίτο θύμα της φονικής νταλίκας στον Κηφισό.

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε μαζί με τον πατέρα της Σπύρο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εκείνος: Όπως κάθε μέρα, ο πατέρας πήγαινε την κόρη του στη δουλειά- εργαζόταν σε έναν φούρνο- και κατόπιν πήγαινε κι εκείνος στη δική του. 

Ο πατέρας της κοπέλας σκοτώθηκε ακαριαία, όπως και ο Δημήτερ Παμπούκο, που οδηγούσε το δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο έγινε άμορφη μάζα σιδερικών κάτω από το βαρύ όχημα.

Όλα έγιναν στις έξι παρά είκοσι χθες το πρωί. Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, το οποίο ακολούθησε μια τρελή πορεία και ανεξέλεγκτο, πέρασε πάνω από τα κιγκλιδώματα στην εθνική οδό, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κίνησης, πριν «διπλώσει» και ακινητοποιηθεί τελικά, έχοντας όμως πέσει πάνω στα δύο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ