Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα μετά τον ημιτελικό- Πως σχολίασε τον αποκλεισμό της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες δηλώσεις από την Ελένη Φουρέιρα μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision... 

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Ελένη Φουρέιρα μετά το τέλος του Α' Ημιτελικού της Eurovision, μαζί με τους εκπροσώπους όλων των υπολοίπων χωρών που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του Σαββάτου.

Η γνωστή τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Κύπρου ρωτήθηκε αρχικά αν έχει έρθει η ώρα για την Κύπρο να πάρει την πρωτιά, καθώς η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής είναι η πέμπτη.

«Θα προσπαθήσω να γράψω ιστορία για την Κύπρο... Αλλά κι αν δεν το κάνω θα είμαι και πάλι χαρούμενη!» είπε η ίδια, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα "υπέροχο ταξίδι" για εκείνη.

Όσο για το γεγονός πως η Ελλάδα και η Γιάννα Τερζή δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό η Ελένη Φουρέιρα είπε «Εγώ βγήκα τρίτη και για την ακρίβεια ούτε για εμάς άκουσα ότι περάσαμε... Απλά αναζητούσα την κάμερα και όταν είδα την κάμερα να έρχεται προς το μέρος μου, χάρηκα πολύ... Όμως έπρεπε να ανέβουμε στη σκηνή και τρέχαμε... Κάποια στιγμή ρώτησα "Η Ελλάδα πέρασε;" και όταν μου είπαν ότι η Ελλάδα δεν πέρασε στον τελικό, ήθελα να βάλω τα κλάματα. Στενοχωρήθηκα πολύ και για τις άλλες χώρες αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου και θα ευχόμουν τα πράγματα να ήταν διαφορετικά... Η Γιάννα Τερζή ήταν εξαιρετική».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ