Έρευνα: Δεν φαντάζεστε ή μήπως ναι τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών από τα ξενοδοχεία την σύγχρονη εποχή

Η τεχνολογία είναι κορυφαία στη λίστα όσων πρέπει να διαθέτει ένα ξενοδοχείο που σέβεται τον εαυτό του.

Σύμφωνα με έκθεση με τίτλο «Home Away from Home» που διενήργησαν η Sky και η ένωση ξενοδόχων Ην. Βασιλείου, UK Hospitality, το 76% των ταξιδιωτών επιλέγουν κατάλυμα βάσει των χαρακτηριστικών του δωματίου.

Επίσης, το Wi-Fi και η τηλεόραση είναι κορυφαία στη λίστα των χαρακτηριστικών στα δωμάτια.

Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να προσφέρει στους ξενοδόχους καλύτερη κατανόηση σε σχέση με τις ανάγκες του επισκέπτη και πώς αυτές ικανοποιούνται στο πλαίσιο επενδύσεων και βελτιώσεων στο ξενοδοχείο.

Η έκθεση προβλέπει ότι οι έξυπνες εφαρμογές υποδοχής ξενοδοχείου, η ασύρματη φόρτιση και το Internet of Things – δηλαδή η διασύνδεση πολλαπλών συσκευών που επιτρέπει στους επισκέπτες να κοινοποιούν και να λαμβάνουν πληροφορίες μεταξύ τους – είναι οι μελλοντικές τάσεις στις οποίες οι ξενοδόχοι πρέπει να αρχίσουν να επενδύουν, όπως αναφέρει το tornosnews.gr.

Ακόμα, η τεχνητή νοημοσύνη καθώς και η εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα είναι τάσεις που τα ξενοδοχεία πρέπει να παρακολουθούν στενά την ερχόμενη πενταετία.

Παράλληλα, ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα και ανάλογα με την χώρα προέλευσης των επισκεπτών.

Συγκεκριμένα οι Αμερικανοί επισκέπτες θεωρούν απαραίτητο σε ποσοστό 70% τον κλιματισμό στο δωμάτιο, το 42% το wifi και το 26% την πισίνα. Οι Γάλλοι θεωρούν απαραίτητο το πρωινό, τον κλιματισμό και αντίστοιχα ποσοστά ισχύουν για τους Γερμανούς.

Δείτε τον πίνακα...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ