Αυτή είναι η φράση που ξεσκεπάζει έναν άπιστο σύντροφο- Πώς θα ανακαλύψετε αν σας λέει την αλήθεια

Αν μπορούσατε να μαντέψετε το μέλλον και γνωρίζατε ότι ο σύντροφός σας θα σας απατούσε τι θα κάνατε;

Το πιο πιθανό είναι ότι θα τον χωρίζατε. Δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψετε τι θα γίνει στο μέλλον, υπάρχει όμως μια φράση- κλειδί που ξεσκεπάζει τον άπιστο σύντροφο. Θέλετε να μάθετε ποια είναι;

Η απιστία είναι σαφώς ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Είναι η μεγαλύτερη συναισθηματική, ψυχική και σωματική ακύρωση που πραγματικά αλλάζει καθοριστικά τον τρόπο που βλέπουμε τους άλλους και την εμπιστοσύνη μας προ αυτούς.

Συνήθως όμως το θύμα δεν το μαθαίνει ποτέ, ή το μαθαίνει πάντα τελευταίο. Εάν λοιπόν υπάρχουν υποψίες πως ο σύντροφος μάλλον σας απατάει τότε ρωτήστε τον ευθέως εάν υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή του.

Το μυστικό βρίσκεται στην απάντηση που θα σας δώσει, εάν δηλαδή σας πει «Είσαι τρελός/η;» τότε έχετε ένα δυνατό χαρτί στο χέρι σας. Όπως καταλάβατε αυτή η απάντηση είναι και η φράση κλειδί που σχεδόν κάθε άπιστος ξεστομίζει προκειμένου να μεταφέρει αλλού το πρόβλημα και να σας πείσει ότι κάνετε παράλογες σκέψεις, σύμφωνα με το jenny.gr.


Είναι αυτές οι δυο λέξεις που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε άσκημα που αμφισβητήσατε τα αισθήματά του για εσάς και που θα τον κάνει να φανεί απολύτως αθώος. Εάν λοιπόν ακούσετε αυτή την φράση από το στόμα του, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη μικρή σας έρευνα για να μάθετε την αλήθεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ